Ο διαιτητής της Αρκούδας, ο βοηθός του Τίγρη

Ο ΠΑΡΑΓΚΑΣ διαβάζει τους ορισμούς της 19ης αγωνιστικής. ΠΑΟΚ θα παίξει ο Θάνος στο Αγρίνιο, ΑΕΚ ο Κουτσιαύτης στο ΟΑΚΑ και Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη ο Βάτσιος.

Ο διαιτητής της Αρκούδας, ο βοηθός του Τίγρη | to10.gr

ΑΒΑΝΤΑ στον ΠΑΟΚ θα κάνει ο Θάνος στο Αγρίνιο, αλλά ο βοηθός Καρατζίκας από την Αθήνα θα είναι με τον Παναιτωλικό. Η μάχη Αρκούδας-Τίγρεως στους ορισμούς συνεχίζεται αμείωτη. Στο κρίσιμο ματς Παναιτωλικού-ΠΑΟΚ, ο ένας έβαλε τον διαιτητή κι ο άλλος τον βοηθό.

Κέρκυρα-Πλατανιάς: Δεν έχει κανένα λόγο ο Ευαγγέλου να σπρώξει κάποιον από τους δύο. Αν είναι να δώσει κάπου τα σπόρια, θα τα δώσει στη Κέρκυρα.

Απόλλωνας-Παναθηναϊκός: Σφυρίζει ο γνωστός Βάτσιος που είχε δώσει το ανύπαρκτο πέναλτι στην ΑΕΚ με τη Λαμία. Ο Απόλλωνας είναι σε δυσμένεια για το 0-0 που πήρε στο ΟΑΚΑ κι ο Παναθηναϊκός θα έχει απρόσμενη αβάντα.

ΑΕΚ-Λαμία: Ότι χρειαστεί η ΑΕΚ από τον Κουτσιαύτη, θα το έχει.

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: Η Ένωση Γρεβενών που τυπικά ανήκει ο Θάνος είναι Μελισσανίδης 100-0. Ο Θάνος όμως είναι στα Γιάννενα και δεν έχει εξάρτηση. Ξέρει για ποιο λόγο τον βάλανε και θα προσέξει τον ΠΑΟΚ. Οι βοηθοί όμως θα το πάνε ανάποδα. Η Αθήνα που ανήκει ο Καρατζίκας είναι μαγαζί της ΑΕΚ ενώ η Κουρομπίλια δίνει ότι βλέπει.

Πανιώνιος- ΠΑΣ Γιάννινα: Λίγος σαν διαιτητής ο Σέζος.

Ατρόμητος-Λάρισα: Πενηνταρίσιος ο Τζοβάρας.

Ξάνθη-Λεβαδειακός: Από τους κακούς διαιτητές ο Τσαμούρης.

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός: Τα μπερδεύει κατά κανόνα ο Ζαχαριάδης, που δεν θα πάει στη Τρίπολη όμως γιά να φάει τον Ολυμπιακό.