Εκνευρισμός για Καλογερόπουλο

Τα πήρε στο κρανίο ο Περέιρα. Όσα είπε στους συνεργάτες του δεν είναι κολακευτικά για τον διεθνή διαιτητή.

Εκνευρισμός για Καλογερόπουλο | to10.gr

Σε δυσμένεια βρίσκεται ο Χαρούλης. Όχι ο τραγουδιστής, αλλά ο ρέφερι της ΕΠΣ Αθηνών. Ο Περέιρα βγήκε και τον κάλυψε στο σεμινάριο της Super League. Δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική. Ο Πορτογάλος έγινε έξω φρενών με τη θλάση που επικαλέστηκε ο Καλογερόπουλος.

Ο Μέλο αναρωτήθηκε πόσο διαρκεί το διάστημα αποθεραπείας μετά από τέτοιο τραυματισμό. Γνωρίζει πότε επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές σε ανάλογες περιπτώσεις. Γιατί λοιπόν η αντίστοιχη ενός διαιτητή να διαφέρει; Τότε συνειδητοποίησε το προφανές. Την ουσία. Ότι ο Καλογερόπουλος θα χάσει τα ντέρμπι. Ήδη δεν μπορούσε να οριστεί στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ του κυπέλλου.

Ο αρχιδιαιτητής τα… έπαιξε με το πόσο εύκολα τραυματίζονται οι Έλληνες διαιτητές πριν από τα σημαντικά και κρίσιμα ματς. Στο σεμινάριο λοιπόν τους είπε: «Προσέξτε. Δεν θα έρχεστε εσείς όποτε θέλετε για να τρέχετε». Όταν δηλαδή αισθάνονται… έτοιμοι και «ασφαλείς».

Όμως η ΚΕΔ φρόντισε να στείλει τον Καλογερόπουλο στη Σαουδική Αραβία για να σφυρίξει. Όταν ήταν καλά. Μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Να γεμίσει πετροδόλλαρα τις τσέπες του. Μπορεί να ήταν μπόνους, γιατί κράτησε καθυστερήσεις στην Λεωφόρο μέχρι να ισοφαρίσει η ΑΕΚ! Είχαν κανονίσει να πάει και στο Βέλγιο να σφυρίξει. Πληρώθηκε ως διεθνής εκεί ο Χαρούλης. Μετά ήταν που τραυματίστηκε.

Ξανά δεν είναι διαθέσιμος στην επιτροπή πριν από τα δύσκολα. Κώλυμα δήλωσε πριν από τον τελικό κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ του 2016. Τότε που τον ρόλο της ΚΕΔ ανέλαβε ο Κοντονής. Είχε προηγηθεί η προκλητική, για τους ερυθρόλευκους, εμφάνιση του στο ντέρμπι πρωταθλήματος των δύο ομάδων που έγινε στο ΟΑΚΑ. Ο Χαρούλης τραυματίστηκε και πριν από τα προπέρσινα play offs της Super League. Ο Περέιρα ενημερώθηκε για το ιστορικό του ασθενούς.

Για να δούμε τι θα κάνουν όταν ο Σιδηρόπουλος κληθεί να σφυρίξει στο Europa League. Τον επόμενο μήνα. Θα έχει ξανά μαζί του ως επιπρόσθετο τον Καλογερόπουλο; Θα έχει γίνει καλά τότε; Τι θα κάνετε κύριε Περέιρα και λοιποί της ΚΕΔ; Ο Πορτογάλος πάντως δεν θέλει πια ούτε να τον βλέπει. Αυτό ακούγεται.