Η αγωνία για το VAR κορυφώνεται

Η αγωνία για το VAR κορυφώνεται

Εντάξει, αν είχαμε κι εμείς το VAR σήμερα θα μετρούσαμε όλα τα οφσάιντ γκολ του ΠΑΟΚ ως κανονικά. Θα ακυρώναμε και κάποια άλλα βέβαια, αλλά ποιος ασχολείται. Το VAR να είναι καλά… Φυσικά κάνουμε πλάκα. Δεν έχουμε βρετανικό χιούμορ βέβαια, αλλά προσπαθούμε. Στην Αγγλία το θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών είναι η απόφαση του διαιτητή […]

Εντάξει, αν είχαμε κι εμείς το VAR σήμερα θα μετρούσαμε όλα τα οφσάιντ γκολ του ΠΑΟΚ ως κανονικά. Θα ακυρώναμε και κάποια άλλα βέβαια, αλλά ποιος ασχολείται. Το VAR να είναι καλά…

Φυσικά κάνουμε πλάκα. Δεν έχουμε βρετανικό χιούμορ βέβαια, αλλά προσπαθούμε. Στην Αγγλία το θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών είναι η απόφαση του διαιτητή Κέβιν Φρεντ να ακυρώσει ένα γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πέτυχε ο Χουάν Μάτα στον αγώνα Κυπέλλου με τη Χάντερσφιλντ.

Ο διαιτητής ζήτησε τη βοήθεια του VAR, ρόλο που είχε ο Νιλ Σουόρμπρικ και αφού τον ο Φρεντ συμβουλεύτηκε αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ. Οι εικόνες όμως που είδαν οι τηλεθεατές, προκάλεσαν γέλια σε όλο τον πλανήτη.

«Πεντάχρονος τράβηξε τις γραμμές;» αναρωτήθηκε ένας χρήστης του Twitter παρουσιάζοντας το σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο με τις θεόστραβες η αλήθεια γραμμές που υποτίθεται ότι θα βοηθούσαν τους βοηθούς του διαιτητή να πάρουν τη σωστή απόφαση.

https://twitter.com/BeWarmers/status/964928919228084227

«Σύμφωνοι, το VAR βρίσκεται σε νηπιακό στάδιο, αλλά αυτή απόφαση αποτελεί πραγματική ντροπή» σημείωσε στον λογαριασμός του ένας άλλος χρήστης του Twitter δείχνοντας μια φωτογραφία με τη (σωστή) γραμμή του οφσάιντ που έβγαλε το κανάλι που είχε τα δικαιώματα μετάδοσης της αναμέτρησης και όχι τις θεόστραβες γραμμές που τράβηξε ο διαιτητής που ήλεγχε το VAR.

https://twitter.com/PaulHag87/status/964928905567125506

https://twitter.com/Jaaaak7/status/964930815145791489

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ