Έξοδος Δημήτρη Μάρη από το ΕΘΝΟΣ

Έξοδος Δημήτρη Μάρη από το ΕΘΝΟΣ

Τα γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης καθίσταται πολιτικά τουλάχιστον persona non grata είχαν τον αντίκτυπό τους και στο χώρο των ΜΜΕ, με επιτάχυνση της ρήξης ανάμεσα στον Σαββίδη και τον Δημήτρη Μάρη.

Φαίνεται πώς το σημερινό φύλλο του «Έθνους» δεν θα μείνει στην ιστορία μόνο για την αμήχανη προσπάθεια στο εξώφυλλο να συνδυαστούν διαφορετικές και αντιφατικές οπτικές για το τι έγινε στην Τούμπα. Αλλά και γιατί σηματοδοτεί τη ρήξη ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Δημήτρη Μάρη.

Η αφαίρεση του ονόματος του ισχυρού άντρα της 24Media από την ταυτότητα της εφημερίδας και οι παραιτήσεις δύο διευθυντικών στελεχών, του διευθυντή της εφημερίδας Μάνου Χωριανόπουλου και του διευθυντή και σύμβουλου περιεχομένου Μάνου Μίχαλου, που προέρχονται από την 24Media, σηματοδοτεί ότι η συνεργασία ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη, που μέσω της εταιρείας Dimera έχει στην ιδιοκτησία του τον τίτλο της εφημερίδας και την 24Media, που έχει την ευθύνη του δημοσιογραφικού περιεχομένου, οδηγείται στο τέλος.

Ότι δεν υπήρχε σύμπτωση απόψεων και κυρίως δημοσιογραφικής αντίληψης είχε φανεί ήδη από πέρσι όταν η συνεργασία δεν επεκτάθηκε στο κανάλι Epsilon που απέκτησε ο Ιβάν Σαββίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ