Όλα… ανοικτά στην ΕΠΟ

Όλα… ανοικτά στην ΕΠΟ

Η ΕΠΟ έδωσε απαντήσεις, σε αναφορές που έγιναν στον Τύπο, σύμφωνα με τις οποίες απειλείται η διοίκηση Βαγγέλη Γραμμένου.

Από το Πάρκο βγήκε ανακοίνωση την Τετάρτη. Η ΕΠΟ απάντησε σε αναφορές που έγιναν στον Τύπο. Σύμφωνα με αυτές, «απειλείται» η διοίκηση του «δικού μας», κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένου από την FIFA την UEFA. Επίσης τόνισε ότι προκαλούν θυμηδία στα μέλη της τα δημοσιεύματα περί κίτρινης κάρτας από την πλευρά των διεθνών ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών και για το ενδεχόμενο διορισμού νέας ΠΔΕ (Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής).

Συνήθως δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Θα σας πω τι έμαθα. Υπάρχει σκέψη για νέα ΠΔΕ αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσει. Ένα άλλο σενάριο είναι στα σκαριά. Πιο γαργαλιστικό. Προβλέπει την πρόσληψη νέου εκτελεστικού διευθυντή. Στην θέση του Δέδε, που λύνει και δένει στο Γουδή. Να στείλουν τον Αλέξη για …χόρτα γιατί έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια.

Ο αντικαταστάτης όμως δεν θα είναι ντόπιος. Θα έρθει από το εξωτερικό. Για μόνιμη εγκατάσταση. Θα είναι σημαντικό στέλεχος της FIFA. Το κλασικό golden boy που δεν πρόκειται να δίνει αναφορά σε κανέναν μέσα στην ΕΠΟ. Θα αναλάβει την διοίκηση και τον Γραμμένο θα τον κρατήσει για τις πίτες και τις χοροεσπερίδες. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας θα γίνει πιο γλάστρα από όσο είναι τώρα.

Η ΕΠΟ έχει μαλώσει εδώ και μήνες με την αλήθεια. Για παράδειγμα, διέψευσε πρόσφατα, μέσω διαρροών, την επίσκεψη του Λάκοβιτς και την εντολή που έδωσε για να γίνουν οι αλλαγές στην ΚΕΔ. Μετά από λίγες μέρες ο Κουκουλάκης «μετατέθηκε» στο VAR.

Μέχρι την Τρίτη έρχεται ο Ισπανός αρχιδιαιτητής. SUPERLEAGUEΟ Μαρίν και πιάνει δουλειά στην επιτροπή διαιτησίας. Άφησαν να γίνει και το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για να έχει καθαρό μητρώο. Μην «καεί» χωρίς να φταίει.

Ο Περέιρα πάντως ζορίζεται. Μαθαίνω ότι θέλει να κρατήσει τον Τριτσώνη. Άλλο πάλι και τούτο. Τόσο καιρό βρίσκεται στην ΚΕΔ και ακόμα να καταλάβει ότι ο Σταυράκος δεν …κάνει. Ότι ρέει στις φλέβες του η «εξυγίανση». Από τότε που τον βοήθησε ο Άγγελος. Ο Φιλιππίδης καλέ. Ίσως δεν έχουν πει στον Βίτορ Μέλο ότι ο κολεγιόπαις ήταν διαιτητής στο ΑΕΚ-Πανθρακικός. Αν το ξέρει τότε εξηγούνται και πολλά άλλα που έχουν γίνει φέτος.

ΥΓ. Αλήθεια έχετε δει προσεκτικά το φύλλο αγώνα; Γιατί όλοι διαβάζουν 1-0 και εγώ 0-0;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ