Στοίχημα : Ας ασχοληθούμε με ποδόσφαιρο

Στοίχημα : Ας ασχοληθούμε με ποδόσφαιρο

Τα δύο ματς του Champions League φτιάχνουν το βράδυ μας.

Ας αφήσουμε τις αρρωστημένες καταστάσεις που επιβαρύνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο για να περάσουμε ξανά σε ρυθμό Champions League.

Δεν θα πολυλογήσει ο …καμμένος με όσα βλέπει να συμβαίνουν στα δικά ποδοσφαιρικά δρώμενα. Ζαλίστηκε. Τα δύο ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αποτελούν μια ευκαιρία να το ρίξουμε όλοι έξω και να θυμηθούμε το άθλημα που πραγματικά αγαπάμε.

Βέβαια με προπονητή τον Μουρίνιο είναι πιο εύκολο να αντιπαθήσουμε τη μπάλα παρά να την αγαπήσουμε περισσότερο, αλλά σήμερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι πραγματικό φαβορί και θα προσπαθήσει να πιέσει, αποδίδοντας ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.

0-0 είχε φέρει στην Ανδαλουσία προ εβδομάδων. Αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτά τα πάντα και συνήθως ευνοεί την πιο αδύναμη ομάδα, αφού αν προηγηθεί, ο εκάστοτε μεγάλος της αντίπαλος θα προβληματιστεί ιδιαίτερα. Δεν πιστεύουμε όμως ότι θα προηγηθεί αυτή η Σεβίλλη, αυτή που έχασε με κάτω τα χέρια από τη Βαλένθια και που αδυνατεί να βρει σταθερότητα και λύσεις σε όλη τη σεζόν.

Η Γιουνάιτεντ είναι ανώτερη και λογικά θα λυγίσει τους Ισπανούς. Άσος με πιθανότητα over 2,5 και να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο μέρος.

Και για να τζογάρουμε περισσότερο, μπορούμε να δοκιμάσουμε στον Ράσφορντ τις πιθανότητές του να σκοράρει. Ο 20χρονος όταν παίρνει μπρος, δεν σταματά εύκολα.

Πάμε και στο Ολίμπικο. Η Ρόμα βρήκε ρυθμό αυτή την περίοδο, τουλάχιστον σε επίπεδο αποτελεσμάτων. Το 4-2 στο Σαν Πάολο επί της Νάπολι προκάλεσε μεγάλη αίσθηση. Το 3-0 επί της Τορίνο όμως, ήταν μια μαγική εικόνα με μεγάλο σκορ που αδικεί τη Γκρανάτα, η οποία είχε δοκάρι και κλασικές ευκαιρίες ενώ το ματς ήταν στο 0-0.

Οι Ρωμαίοι δεν είναι πιο ποιοτικοί από τη Σαχτάρ, δεν είναι καν πιο έμπειροι. Ούτε έχουν τους «υδραυλικούς» και ταχύτατους Λατινοαμερικάνους του ουκρανικού συλλόγου, ο οποίος από τη μέρα που ολοκλήρωσε τη χειμερινή διακοπή σημειώνει το λιγότερο δύο γκολ ανά (επίσημο) παιχνίδι.

Το μόνο που έχει η Ρόμα είναι η έδρα και η τιμή του φαβορί. Μόνο που η τιμή αυτή δεν ανταποκρίνεται στη δυσκολία του αγώνα. Δεν λένε την αλήθεια ούτε τα πεντάρια που συνοδεύουν την επιθετική Σαχτάρ. Χ2 θα ποντάρουμε, πολύ μεγάλων αποδόσεων. Άλλωστε μετά το 2-1 στο Χάρκοβο, οι Ιταλοί είναι αυτοί που καλούνται να ρισκάρουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ