Silver Alert: Το site της εξυγίανσης έχασε τις δηλώσεις του Κάνιας (audio)!

Silver Alert: Το site της εξυγίανσης έχασε τις δηλώσεις του Κάνιας (audio)!

Κόλλησε το «google news» στα Μέσα της εξυγίανσης και... χάθηκαν οι δηλώσεις του Κάνιας ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ σοκαρίστηκαν από το πιστόλι του Ιβάν. ΕΠΟΣ: Διαψεύδει ο ΠΑΟΚ τις (σε ηχητικό) δηλώσεις του παίκτη!

Βγαίνει ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ (Κάνιας) και ανοιχτά και δίχως φόβο δηλώνει το αυτονόητο. Ότι η παρουσία του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας προκάλεσε σοκ, ανησυχία και τελικώς επηρέασε πάρα πολύ ακόμη και τους παίκτες του Δικεφάλου.

Μία απολύτως ρεαλιστική και ανθρώπινη δήλωση, ασχέτως του τι μπορεί να έχει δασκαλέψει κάποιος τους παίκτες να λένε. Μια δήλωση που έγινε στον πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας «Cadena SER». Μία δήλωση που υπάρχει σε ηχητικό και δεν είναι επινόηση ή φαντασία κάποιου κακεντρεχούς Ισπανού δημοσιογράφου.

Μια δήλωση που επιβεβαιώνει το σοκ των παικτών (και) του ΠΑΟΚ από την εικόνα του Σαββίδη με το όπλο στη ζώνη. Μια δήλωση, όμως, που δεν θα διαβάσετε στο site της εξυγίανσης και γενικώς στα προσκείμενα media. Μια δήλωση που κάνει… τζιζ Για το αφήγημα της επικοινωνιακής καταιγίδας του ΠΑΟΚ.

Μια δήλωση που καταδεικνύει τη δημοσιογραφική κατάπτωση εκείνων που αρνούνται την αναπαραγωγή της, γιατί δεν συμφέρει το αφεντικό. Είναι οι ίδιοι που κουνάνε το δάχτυλο της κάθαρσης, αλλά που αρνούνται να δουν ότι ακόμη και αυτό το δάχτυλο είναι λερωμένο με ανεξίτηλο λεκέ αναξιοπιστίας και εκδούλευσης.

Η επικοινωνιακή επιλογή του ΠΑΟΚ να διαψεύσει τις δηλώσεις του Κάνιας είναι ένα ακόμη μνημείο στην προσπάθεια να γίνει το άσπρο μαύρο και το ψάρι… μοσχαράκι. Οι πρόθυμες πένες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ακολουθήσουν αυτή τη γραμμή. Και το κάνουν με μεγάλη επιτυχία, ομολογουμένως. Αυτό, όμως, δεν λέγεται δημοσιογραφία. Αλλά κάπως αλλιώς. Οποιος βρει τη λέξη κερδίζει το μηχανάκι που είχαν κρεμάσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τη θήκη από το πιστόλι του Ιβάν Σαββίδη.

ΥΓ. Με μεγάλη συγκίνηση παρακολουθήσαμε την ανάγνωση της δήλωσης Σαββίδη στο «Epsilon TV» (του Σαββίδη) και στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη. Με έκτακτη διακοπή του προγράμματος, βεβαίως, και με το ανάλογο ύφος αξιοπιστίας και σοβαρότητας. Και με την ανάλογη αγανάκτηση, φυσικά, γιατί οι κακοί του παραμυθού κυνηγούν τον Καλό Ιβάν…

Ιδού και το ηχητικό για τους Ισπανομαθείς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ