Απίθανα πράγματα στο Λαμία-Απόλλων Σμύρνης: Στο 1,40 η ισοπαλία

Απίθανα πράγματα στο Λαμία-Απόλλων Σμύρνης: Στο 1,40 η ισοπαλία

Έγινε όντως η φραγή στον ΟΠΑΠ για το Λαμία – Απόλλων. Στο 1,40 κυμαίνεται το Χ στις υπόλοιπες εταιρείες. * Τι συμβαίνει στοιχηματικά στην Ελλάδα λίγο πριν την έναρξη των αγώνων και τι περιμένουμε στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

Χθες προβλέπαμε ότι θα γίνει φραγή στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, επειδή το χαμηλότατων τιμών Χ (1,75) έγινε αντικείμενο συζήτησης στην Ελλάδα και ευκαιρία για ποντάρισμα σε όλο τον κόσμο. Και με το που ξυπνήσαμε το πρωί της Παρασκευής το είδαμε φραγμένο το παιχνίδι στον ΟΠΑΠ. Στις υπόλοιπες εταιρείες πάντως, προσφέρεται και το Χ συνεχίζει να ποντάρεται με την απόδοσή του να κυμαίνεται στο 1,40!

Επίσης όπως γράφαμε χθες, έγινε τελικά η πτώση στο διπλό του Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος εφορμά στη Λιβαδειά. Το σημείο έφτασε στο 2,05 και όλοι αντιλαμβάνονται ότι οι Αρκάδες είναι φαβορί, αλλά όχι και σίγουροι νικητές. Οι γηπεδούχοι είναι σε θέση να προβάλουν αντίσταση. Το θέμα είναι να δούμε κατά πόσο επηρεάστηκαν από τη διακοπή οι Πελοποννήσιοι. Θα μπορούν να επιβάλουν την ανωτερότητά τους ή όχι; Θα ρισκάρουμε στο διπλό. Ο ανταγωνισμός για την πεντάδα είναι σφοδρός.

Το ΠΑΟΚ – Πανιώνιος έχει μείνει απείραχτο στον ΟΠΑΠ. Άλλωστε, πόσο πιο κάτω από το 1,08 να πέσει;

Άρωμα Premier League

Την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι υπέφερε από τη Λίβερπουλ και τη διαιτησία, η Τότεναμ προετοιμαζόταν για να πληγώσει ακόμα πιο πολύ την ομάδα του Γκουαρντιόλα. Μπορεί; Ίσως. Μια χαρά ομάδα έχει, ξεκούραστη είναι και πλέον κοιτάζει στα μάτια τους πάντες σε Αγγλία και Ευρώπη. Υγεία αποπνέι, έχει και έναν «τρελό» στη σύνθεσή της, ο οποίος όλη την εβδομάδα αγωνιούσε για το αν θα κατακυρωθεί στο ενεργητικό του ένα γκολ που σημειώθηκε στο ματς με τη Στόουκ και αρχικά θεωρήθηκε αυτογκόλ. Τελικά τον ικανοποίησαν τον Χάρι Κέιν.

Το ρίσκο λέει άσος. Η σύνεση δείχνει over 2,5 και η «τρέλα» λέει σκόρερ ο Χάρι Κέιν, είτε πρώτος είτε anytime.

Τι θα γίνει στο Μόναχο

Η Μπάγερν αναμετράται με τη Γκλάντμπαχ και ο Γιουπ Χάινκες, σύμφωνα με το έγκυρο «Kicker, σχεδιάζει ροτέισον. Οι περισσότεροι εκ των Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι, Ριμπερί, Χάμες Ροντρίγκες κα. αναμένεται να καθίσουν στον πάγκο. Προσθέτουμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς θα περάσουν ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Άρα, έχει τύχη η καλής απόδοσης επιλογή του να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο μέρος.

Η Ισπανία του κινήτρου και των συγκυριών

Χαμός για τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League. Η Μπέτις κέρδισε χθες και ξέφυγε. Η έκτη Βιγιαρεάλ ετοιμάζεται για σκληρή δοκιμασία στο Σάντσες Πιθχουάν κόντρα στην 7η Σεβίλλη. Συνεπώς, απώλειες σε έναν από τους δύο ή σε αμφότερους τους αντιπάλους. Η 8η Χιρόνα χθες γνώρισε ήττα.

Και η 9η Θέλτα έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί όλες τις παραπάνω συγκυρίες. Αν νικήσει την εκτός στόχων και αγωνιών Λεγκανιές, θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα. Ας το κάνει λοιπόν.

Το λάθος

Η Σταντάρ Λιέγης παραπαίει στα πλέι οφ του βελγικού πρωταθλήματος. Επίσης, στις 7 τελευταίες φορές που υποδέχθηκε τη Γάνδη, πανηγύρισε μόλις μία και αυτή το 2003. Η Γάνδη είναι διεκδικήτρια τίτλου και αύριο αναμετρούνται οι άλλες επίδοξες πρωταθλήτριες Άντερλεχτ και Μπριζ, τις οποίες κατέβαλε στις προηγούμενες αγωνιστικές! Ευκαιρία λοιπόν για τη Γάνδη να κινηθεί ακόμα ψηλότερα. Σύμμαχος, η φόρμα, η παράδοση, η αναγκαιότητα,, η συγκυρία και οι αποδόσεις. Το 2,70 είναι λάθος. Όποιος διστάζει να ρισκάρει σε διπλό, βολεύεται και με Χ2.

Η ερώτηση

Γιατί η εντός των ημερών βαθμολογικά αδιάφορη Τζένοα που γνωρίζει μόνο το πώς θα καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου είναι φαβορί απέναντι στη «φλεγόμενη» για βαθμούς Κροτόνε; Χ2 σε τιμές βόμβας.

Φινάλε στην Ουρουγουάη

Πρώτη ύστερα από 11 αγωνιστικές η Νασιονάλ με 28 βαθμούς και δεύτερη η Πενιαρόλ με 26. Την επόμενη εβδομάδα συγκρούονται μεταξύ τους. Άρα αυτή, οφείλουν απλά να κάνουν αυτό που συνηθίζουν. Να κερδίζουν τους υποδεέστερους αντιπάλους. Και η Πενιαρόλ που παίζει το βράδυ, μπορεί να μας προσφέρει το πέμπτο της διπλό στην έβδομη έξοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ