Βέλγιο καλεί Κάιπερς

Βέλγιο καλεί Κάιπερς

Ο επιθετικός του Εργοτέλη παρακολουθείται στενά από τους συμπατριώτες του.

Μαζί με τον Μάνο του ΟΦΗ αποτελούν τα μεγάλα κανόνια της Football League. Με τα 18 γκολ που έχει σημειώσει έχει στρέψει πάνω του, για τα καλά, όλες τις κεραίες των ομάδων της Super League. Στα 21 του χρόνια ο Ούγκο Κάιπερς, αποτελεί ό,τι πιο εμπορικό υπάρχει αυτή την στιγμή στα αλώνια της δεύτερης κατηγορίας.

Οι οικονομικές απαιτήσεις του Αιγύπτιου ιδιοκτήτη του Εργοτέλη σε συνδυασμό με τις διασυνδέσεις του ισχυρού Βέλγου ατζέντη του επιθετικού, δείχνουν ότι ο επόμενος σταθμός του Κάιπερς δεν θα βρίσκεται στην Ελλάδα αλλά στην πατρίδα του.

Ο Εργοτέλης που τον έχει δεμένο με άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο, αξιώνει το λιγότερο 300.000 ευρώ, ένα ποσό που είναι απαγορευτικό για όλες τις ομάδες της Super League, πλην των τριών πρώτων της βαθμολογίας. Επίσης ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή που έχει δυνατά κονέ στην βελγική αγορά, ήδη έχει ενημερώσει 3-4 ομάδες της πατρίδας του για τα κατορθώματα του συμπατριώτη τους και αυτές τον παρακολουθούν στενά. Και το σπουδαιότερο; Δεν έχουν πρόβλημα να καλύψουν τα χρήματα που ζητάνε οι Κρητικοί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ