Χαρτάκι από τον Γιαννάκη, ο Περέιρα

Χαρτάκι από τον Γιαννάκη, ο Περέιρα

Πόλεμος Ρώσσικης Αρκούδας-Τίγρεως γιά τον Κομίνη. Ο (κατ αρχήν) ορισμός του, στο Πανιώνιος-Λεβαδειακός είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο Πορτογάλλος Αρχιδιαιτητης παίρνει χαρτάκι.

ΤΙΓΡΗΣ-Ρώσικη Αρκούδα, άσσος ημίχρονο διπλό τελικό. Το απόλυτο στήσιμο και το απόλυτο καραγκιοζιλικι. Σε μια εντυπωσιακή επίδειξη δύναμης, ο Γιαννάκης «έδωσε» στον Περέιρα, το χαρτάκι με το όνομα Κομίνης. Του διαιτητή που σφύριξε στο ματς-πρωτάθλημα για την ΑΕΚ. Του διαιτητή που ακύρωσε το γκολ του Βαρέλα. Του διαιτητή που έφτιαξε ένα φύλλο αγώνος «νά ‘χαμε να λέγαμε». Του διαιτητή που στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστό. Αλλά η ΑΕΚ έχει τη δύναμη να τον προστατεύσει.

Κι ο Περέιρα, τον έβαλε να σφυρίξει στη Νέα Σμύρνη, Πανιώνιος-Λεβαδειακός. Τον διαιτητή που έκανε τη Ρώσικη Αρκούδα να μπουκάρει με το περίστροφο στη ζώνη στο γήπεδο. Μήνυμα, ενόψει του Τελικού, ποιος έχει το κουμάντο στη Διαιτησία. Με την Αρκούδα να αφηνιάζει. Τον Κομίνη στη αρχή να τραυματίζεται (!) στη συνέχεια να γίνεται γνωστό ότι γέννησε η γυναίκα του και στη Νέα Σμύρνη να στέλνουν τον Τσαμπούρη. Το ότι στο τέλος πέρασε του Ιβάν και δεν θα σφυρίξει ο Κομίνης, δεν αλλάξει την ουσία. Ότι ο χαλίφης του Νότου, έχει τη δύναμη να δίνει το χαρτάκι για τους ορισμούς στον Πορτογάλλο Αρχιδιαιτητη.

Όπως πήρε το χαρτάκι ο Περέιρα γιά τον Κομίνη στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, έτσι το ξαναπήρε να τον ορίσει τη τελευταία αγωνιστική. Κι ο Περέιρα παίρνει 22.000 ευρώ το μήνα γιά να ακούει κάθε φορά τι του λένε. Όταν του λέει ο ένας, «βάλε τον Κομίνη» να τον βάζει κι όταν κτου λέει ο άλλος «βγάλτον» να τον βγάζει. Και στον ΠΑΟΚ, που βυζαίνουνε το δάχτυλο, να ξεφωνίζουνε τον Τριτσώνη. Αντί να τα βάζουνε μ αυτόν που στέλνει το χαρτάκι, τα βάζουνε με τον μεταφορέα.

Απόλλωνας-ΑΕΚ. Γιά παν ενδεχόμενο, αφού το άλλο Σάββατο έχει Τελικό, βάλανε τον Τζοβάρα από τη Λαμία του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

ΠΑΟΚ-Πλατανιάς. Δεν λέει τίποτα σαν διαιτητής ο Καραντώνης αλλά παίρνει συνέχεια ορισμούς.

Ατρόμητος-Κέρκυρα. Ο Ζαχαριάδης είναι ικανός να τα κάνει μαντάρα ακόμα και σ αυτό το παιχνίδι.

Λάρισα-Λαμία. Ξεκούραστο μεροκάματο για τον Σέζο.

Γιάννενα-Ολυμπιακός. Νέος διαιτητής ο Κουμπαράκης από τη Θράκη, τον βάλανε στον πίνακα τον Ιανουάριο.

Παναθηναϊκός-Ξάνθη. Επειδή και ο Στυλιαράς, τα είχε πάει καλά σαν 4ος στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, παίρνει συνέχεια παιχνίδια.

Πανιώνιος-Λεβαδειακός. Μεροκάματο από το πουθενά γιά τον Τσαμπούρη

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης. Προσεκτικός θα είναι ο Σιδηρόπουλος, γιατί θα φοβάται τον Πανόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ