Απάντησε με Τζοβάρα πριν τον τελικό

Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε σε φιλική αναμέτρηση τον Πλατανιά. Με διαιτητή τον Καραντώνη. Χωρίς να έχει άγχος μην γίνει η στραβή εν όψει τελικού. Η ΑΕΚ δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Έδωσε πάλι το χαρτάκι για να μπει ο Τζοβάρας.

Απάντησε με Τζοβάρα πριν τον τελικό | to10.gr

Σε αυτό το «καθαρό» πρωτάθλημα, που πλημμύρισε από… εξυγίανση, ο Τζοβάρας έγραψε τον ανάλογο επίλογο. Ήταν απολύτως προετοιμασμένος για αυτό που τελικά έγινε. Άλλωστε ο ορισμός του δεν έκατσε τυχαία στον αγώνα Απόλλων-ΑΕΚ.

Η ελαφρά ταξιαρχία σώθηκε γιατί προσχώρησε έγκαιρα στη ποδοσφαιρική «συμμαχία» που έχει δημιουργήσει προς όφελος του ο ΠΑΟΚ. Αν θυμάστε, απέσπασε ισοπαλία από την Ένωση στο ΟΑΚΑ στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Εκείνο το ματσάκι σφύριξε ο Κουμπαράκης που τον ανέβασε ο ΠΑΟΚ στη Super League τον Νοέμβρη. Πρώτος βοηθός ήταν ο Κούλα που τιμωρήθηκε τρεις μήνες για το γκολ οφσάϊντ του Πέλκα στον αγώνα του κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Δεύτερος βοηθός ήταν ο Καλφάκης που τον …τραυμάτισαν και μετά τον εξαφάνισαν για δέκα αγωνιστικές. Δεν επέστρεψε ποτέ για…προσωπικούς λόγους εξαιτίας του γκολ οφσάιντ που σημείωσε ο Πέλκας στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τέτοια παλικαράκια θέλει να έχει ο Βορράς στον τελικό. Και στο επόμενο πρωτάθλημα.

Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε σε φιλική αναμέτρηση τον Πλατανιά. Με διαιτητή τον Καραντώνη. Χωρίς να έχει άγχος μην γίνει η στραβή εν όψει τελικού. Η ΑΕΚ δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Έδωσε πάλι το χαρτάκι για να μπει ο Τζοβάρας.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής ανήκει στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, στην οποία κάνει κουμάντο ο Σπυρόπουλος. Ο κουμπάρος του Παπασταμάτη. Όλοι ξέρουν την σχέση του δεύτερου με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ φοβήθηκε ότι θα είχε …ιστορίες και δεν έπεσε πολύ έξω στις προβλέψεις της. Ο Χουάντερσον τσαμπουκαλεύτηκε χωρίς σοβαρό λόγο στον Αραούχο. Τέτοια σπρωξίματα σε διεκδίκηση της μπάλας γίνονται πολλά σε ένα ματς. Ο Λιβάγια ήρθε από πίσω και αντέδρασε βίαια. Ξέρει πότε έχει ασυλία. Χαστούκι έριξε φέτος σε αντίπαλο και δεν αποβλήθηκε. Η ενέργεια του προς τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα ήταν χαλαρά για κόκκινη κάρτα.

Ο Τζοβάρας έδειξε κίτρινη. Κάτι έπρεπε να κάνει. Ο Κροάτης θα παίξει στον τελικό. Είναι δυνατή και αποτελεσματική αυτή η κουμπαριά. Η προσπάθεια από τον Βορρά έγινε αλλά δεν είχε επιτυχία. Δεν γίνεται να βγαίνουν όλα. Κάθε φορά. Παίρνουν και οι άλλοι τα μέτρα τους. Είναι πιο παλιοί και έμπειροι σε αυτά τα κόλπα.