Γιατί ο Χιμένεθ ξεκινάει τον Μάνταλο

Γιατί ο Χιμένεθ ξεκινάει τον Μάνταλο

Ο Χιμένεθ ενδιαφέρεται να έχει η ομάδα του την μπάλα στα πόδια και να μην κινδυνεύει από αιφνιδιασμούς.

Δεν κόβεται το παλιοελάττωμα. Εδώ ο κόσμος χάνεται με πένσες δακρυγόνα, φωτιές , μάχες σώμα με σώμα κι εγώ θέλω να σας μιλήσω για μπαλίτσα. Τέλος πάντων. Ο Μανόλο είχε δεν είχε προχώρησε στον καθιερωμένο αιφνιδιασμό. Εβαλε μέσα τον Μάνταλο εκεί που ελάχιστοι το περίμεναν. Ο Μάνταλος στα καλά του δεν είναι για να βλέπει τον τελικό από τον πάγκο είναι ζήτημα όμως να παίξει βασικός σε τέτοιας κρισιμότητας ματς. Με την συμμετοχή του στην εντεκάδα, η ΑΕΚ παίζει στο ντέρμπι χωρίς έναν κλασσικό εξτρέμ.

Αυτό κατά τη γνώμη μου σημαίνει ότι ο κόουτς Χιμένεθ ενδιαφέρεται κατ αρχάς να έχει η ομάδα του την μπάλα στα πόδια και να μην κινδυνεύει από αιφνιδιασμούς. Το ενδιαφέρει πρωτίστως να μην την έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Μάνταλος και το σώμα του ξέρει να βάζει και να παίρνει φάουλ. Οσο για το γκολ αν δεν έρθει την πρώτη μισή ώρα υπάρχει ο Λάζαρος για το τελευταίο μισάωρο να μπει ξεκούραστος και να τους αναστατώσει.

Ο Λουτσέσκου το σκέφτηκε σωστά και έβαλε τον γρήγορα αλλά άτεχνο Κάνιας αντί του Σάκχοφ που ξέρει μπάλα αλλά αργεί να… την συναντήσει. Η επιλογή του Μπίσεσβαρ μπροστά δείχνει ότι κι αυτός ενδιαφέρεται να πάει οργανωμένα στην επίθεση. Ο Μάκ είναι παίκτης που θέλει χώρο για να κινηθεί και ο Χιμένεθ χώρους δεν πρόκειται να αφήσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ