Ποιος απειλεί τον Λάζαρο

Ποιος απειλεί τον Λάζαρο

Τέλος ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος λοιπόν για την ΑΕΚ, όπως προκύπτει πλέον από το Κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ το οποίο μέσα σε μερικές ώρες θέλησε σε… δύο χρόνους να φέρει στο προσκήνιο μια είδηση που προφανώς δεν ευχαριστεί το κοινό της Ένωσης. Από τη μια η αποκάλυψη του ενδιαφέροντος για τον Γιάννη Φετφατζίδη που έμεινε ελεύθερος από την […]

Τέλος ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος λοιπόν για την ΑΕΚ, όπως προκύπτει πλέον από το Κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ το οποίο μέσα σε μερικές ώρες θέλησε σε… δύο χρόνους να φέρει στο προσκήνιο μια είδηση που προφανώς δεν ευχαριστεί το κοινό της Ένωσης. Από τη μια η αποκάλυψη του ενδιαφέροντος για τον Γιάννη Φετφατζίδη που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αχλί (και ενώ τον Απρίλη είχε επεκτείνει το συμβόλαιο του ως το 2019) και από την άλλη οι «ατάκες» που φέρεται να προκύπτουν από την διοίκηση της Ένωσης προς τον Χριστοδουλόπουλο που φέτος έκανε μια ονειρική σεζόν. Ίσως ο καλύτερος της πρωταθλήτριας με 16 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

«Έχεις τελειώσει! Παίκτης δικός μας, με υπογεγραμμένο συμβόλαιο το οποίο δεν το σέβεται και έχει μιλήσει ήδη με άλλη ομάδα εδώ και καιρό, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει στην ΑΕΚ ή να της κάνει τσαλιμάκια», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια που το ρεπορτάζ δείχνει πως ανήκουν στους ανθρώπους της Ένωσης, οι οποίοι και προφανώς υπονοούν ότι ο Λάζαρος έχει μιλήσει με τον Ολυμπιακό.

Τέλος λοιπόν η μια ενότητα αυτής της ιστορίας; Προφανώς όχι. Διότι φρόντισε και ο ίδιος ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος να κάνει μια δήλωση (Sport24.gr) στην οποία αν μη τι άλλο δημιουργεί όχι μόνο απορίες αλλά και εντυπώσεις. «Τις τελευταίες ώρες δέχομαι αρκετές πιέσεις για να ανανεώσω με την ΑΕΚ. Αλλά με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια. Λυπάμαι πολύ, αλλά με αυτές τις συνθήκες σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ» ήταν τα λόγια του. Και από τη μια δείχνει και ο ίδιος πως πλέον δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια στη συνεργασία του με τους Κιτρινόμαυρους, αλλά από την άλλη φέρνει στο προσκήνιο μια πληροφορία που αν μη τι άλλο μοιάζει παράξενη. Ποιος απειλεί τον διεθνή ποδοσφαιριστή;

Μια ερώτηση που αυτή τη στιγμή ίσως έχει μεγαλύτερη σημασία από το «διαζύγιο» το οποίο προκύπτει πρωτίστως από τους οικονομικούς όρους μιας συζήτησης που κράτησε μήνες αλλά που δεν έβγαλε πουθενά.    

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ