Το πανηγύρι των… τυφλών

Το πανηγύρι των… τυφλών

Από τους «δεν είδα τίποτα, δεν άκουσα τίποτα» παρατηρητές της ΕΠΟ της εξυγίανσης, στην «αδέσμευτη» δημοσιογραφία για τα πανηγύρια!

Αν φίλε αναγνώστη μένεις στη Δάφνη και ξύπνησες λίγο απότομα, δείξε κατανόηση. Σε παρακαλώ προσωπικά! Τα παιδιά της εξυγίανσης την έκαναν τη… ζημιά, αλλά ο σκοπός τους είναι «ιερός», δεν το ήθελαν.

Τους ξέφυγαν λίγο παραπάνω τα πανηγύρια και είπαν να το ρίξουν λίγο έξω. Δεν είναι δα και μικρό πράγμα να βγαίνουν οι εκθέσεις των παρατηρητών του τελικού και να μην κινδυνεύει κανείς για τίποτα, μιας και οι παρατηρητές της ΕΠΟ ούτε είδαν, ούτε άκουσαν τίποτα για το… έγκλημα.

Πετάνε από τη σκούφια τους οι βιαστές της κοινής λογικής, που τώρα ούτε είδαν, ούτε άκουσαν. Αντιθέτως όπως λέει κι ο σοφός λαός θέλει η… τατάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει. «Δεν απειλούνται με αφαίρεση βαθμών» φίλε αναγνώστη μου προτάσσει το έγκυρο ρεπορτάζ των παιδιών της Δάφνης και της εξυγίανσης, τα οποία άνοιξαν τις σαμπάνιες που τους περίσσεψαν απ’ τον τελικό.

Ακόμη έναν τελικό – δικαίωση του… κοντογιωργάκη του instagrammer, ο οποίος πολύ σοφά είχε προβλέψει πέρυσι ότι «δυο Πόντιοι θα σας δείξουν τι σημαίνει καθαρό ποδόσφαιρο».

Και η αλήθεια να λέγεται. Στους δυο «ποντιακούς» τελικούς, τυφλωθήκαμε άπαντες απ’ τη λάμψη και την καθαριότητα. Και όπως θα έλεγαν και τα παιδιά της Δάφνης «πόσο καθαρό ποδόσφαιρο αντέχεις;»

Γιατί οι συγκεκριμένες πληρωμένες ορντινάντσες της Δάφνης δεν είδαν επεισόδια. Δεν είδαν έκτροπα. Δεν είδαν συμπλοκές οπαδών με αστυνομικούς, δεν είδαν οπαδούς να έχουν πηδήξει απ’ τα κάγκελα στο ταρτάν, δεν είδαν φωτοβολίδες. Α, όχι, λάθος. Τις είδαν.

Και όπως γράφουν στο «πανηγυρικό» τους ρεπορτάζ «οι ρίψεις φωτοβολίδων και άλλων αντικειμένων δεν προκάλεσαν την διακοπή του αγώνα, ούτε καν κάποια προσωρινή διακοπή, ενώ φυσικά δεν υπήρξαν και σωματικές βλάβες από τις ρίψεις αυτές. Εξάλλου, οι ειδικές διατάξεις για τις φωτοβολίδες «ευθείας βολής» έχουν καταργηθεί από πέρσι».

Τα παιδιά του πρώην φρουρού του πράσινου, που τώρα μάλλον είναι χάλια και βλέπει έναν αετό με οχτώ κεφάλια που λέει και το σχετικό σύνθημα, έχουν χάσει τη μπάλα βέβαια, καθώς από τη μία όταν για κάποιον λόγο εμπλέκεται άλλη ομάδα πλην του ΠΑΟΚ σε επεισόδια «ξερνάνε» δεκάδες κείμενα – αναλύσεις του ΚΑΠ και του πειθαρχικού κώδικα, ενώ όταν εμπλέκεται η ομάδα του Ιβάν, τότε η γραμμή είναι πιο σκληρή κι απ’ αυτή της νομικής υπηρεσίας του Δικέφαλου του Βορρά. Κατά τα λοιπά, πόση αλήθεια αντέχεις καλέ μου αναγνώστη;

Ετσι, ευτυχώς πάντως που ζούμε στην Ελλάδα της εξυγίανσης από πλευράς ποδοσφαίρου και της ανάπτυξης από πλευράς πολιτικής. Ευτυχώς γιατί αφενώς έχουμε παρατηρητές με αετίσια μάτια που δεν τους ξεφεύγει τίποτα και αφετέρου γιατί έχουμε πολιτικούς με το ανάστημα του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος μετράει στο ενεργητικό του δυο τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας που έχουν γράψει ιστορία και δεδομένου ότι δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του, είναι βέβαιο ότι θα πάρει μέτρα.

Όπως αυτά που πήρε πέρυσι μετά τον τελικό της ντροπής στο Βόλο, τα αποτελέσματα των οποίων όλοι απολαύσαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ