Οι ανώνυμες υποδείξεις στον Ιβάν

Οι ανώνυμες υποδείξεις στον Ιβάν

Ακόμη και υπάλληλοι του Σαββίδη βγήκαν στη γύρα επιχειρώντας να επηρεάσουν τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Μαίνεται η μάχη εξουσίας στο βορρά.

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε περικυκλωμένος από λύκους και πρόβατα. Ολοι ήθελαν να βρεθούν στον στενό κύκλο των συνεργατών του Πόντιου επιχειρηματία, έχοντας οσμιστεί φρέσκο χρήμα. Ατελείωτο χρήμα.

Ο Σαββίδης από την πρώτη στιγμή έδειξε τη δυναμική του και δεν κρύφτηκε. Αντιθέτως μάλιστα, κόντρα στην κοινή λογική διαλαλούσε ότι μπορεί να ξοδέψει όσα χρειάζονται κι άλλα τόσα. Ετσι οι λύκοι γύρω του πολλαπλασιάστηκαν.

Το που οδήγησαν τον Σαββίδη έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας του στον ΠΑΟΚ μπορεί να το δει ο καθένας πολύ εύκολα. Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που φέρνουν και πάλι τον ισχυρό άντρα του ΠΑΟΚ στο σημείο μηδέν. «Θα πάρει σκούπα, θα τα αλλάξει όλα, θα τους διώξει από δίπλα του» και άλλα τέτοια δροσερά ακούγονται, τα οποία όμως μοιάζουν περισσότερο με… ευχές, παρά με ουσιαστικό ρεπορτάζ.

Στην ουρά όλων αυτών προστέθηκε εσχάτως και ένας ανώνυμος μπλόγκερ σε σάιτ που ανήκει στον ευρύτερο τομέα των επιχειρήσεων Σαββίδη. Το συγκεκριμένο σάιτ κατρακυλάει έχοντας χάσει τους τελευταίους μήνες το μεγαλύτερο κομμάτι των αναγνωστών του και απευθύνεται πια σχεδόν αποκλειστικά σε οπαδούς του ΠΑΟΚ. Σε αυτή την οπαδική πλατφόρμα βρήκε βήμα ο συγκεκριμένος παράγοντας, ο οποίος με τη μορφή μπλόγκερ, επιχειρεί να δείξει στον Σαββίδη έναν διαφορετικό δρόμο απ’ αυτόν που έχει πάρει ο εκ Ρωσίας ορμώμενος Πόντιος επιχειρηματίας.

Το «πάπλωμα» για το οποίο γίνεται η μάχη στα πέριξ του Ιβάν Σαββίδη, δεν είναι άλλο από τον έλεγχο της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας, έπειτα από τη διάλυση της συμμαχίας με την ΑΕΚ. Πλέον δε νιώθουν και τόσο άνετα οι Γκαγκάτσηδες. Όπως είναι γνωστό ο υιός Μάκης είναι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και ο άνθρωπος που έτρεξε την «άλωση» της ΕΠΟ, ενώ ο πατήρ Βασίλης είναι ο εκτελεστικός διευθυντής της Σούπερ Λίγκας και ως πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ λειτουργεί ως ιθύνων νους πίσω από τις όποιες κινήσεις του ΠΑΟΚ στα συγκεκριμένα μέτωπα. Η αντιπολίτευση στα ενδότερα του ΠΑΟΚ αρχίζει και αποκτά φωνή και δυναμική και ευελπιστεί να αποκτήσει περισσότερες… έδρες δίπλα στον Ιβάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ