Στοίχημα : ΠΑΟΚ για του χρόνου;

Από τώρα κυκλοφόρησαν αποδόσεις για το επόμενο πρωτάθλημα.

Στοίχημα : ΠΑΟΚ για του χρόνου; | to10.gr

Τι συμβαίνει αυτές τις μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ χάνει το ένα βασικό της στέλεχος μετά το άλλο. Εξαιρουμένου μάλλον του Λιβάγια. Για μεταγραφικούς στόχους δεν έχουμε ακούσει πολλά πράγματα.

Ο Ολυμπιακός ήδη αποφορτίζει το ρόστερ του από τους ποδοσφαιριστές που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα και που μάλλον δεν θα λείψουν σε κανέναν. Παράλληλα ανακοίνωσε το Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και έχει σχηματιστεί ένα πλάνο για την απόκτηση ικανών ή πολλά υποσχόμενων Ελλήνων. Ή έστω με ξένους που έχουν εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Και όλα αυτά χωρίς να απορρίπτονται υπάρχει αδιαφορία για άλλες καλές περιπτώσεις.

Στον ΠΑΟΚ ακόμα γλεντούν για την κατάκτηση του Κυπέλλου και συγχρόνως πανηγυρίζουν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος που δεν κατέκτησαν… Υπάρχει όμως η φημολογία ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα ρίξει λεφτά. Πότε; Κάποτε…

Αυτή η φημολογία σε συνδυασμό με όσα είδαμε μέσα στη σεζόν, έχει επηρεάσει ήδη τις σκέψεις για το επόμενο πρωτάθλημα κι ας δεν γνωρίζουμε καν πότε θα ξεκινήσει. Ούτε καν το πρόγραμμα των αγωνιστικών. Ούτε καν τα ρόστερ των μονομάχων.

Οι μπουκ λοιπόν μάζεψαν τα μηνύματα από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και έδωσαν αποδόσεις για το νικητή της επόμενης Super League.

Και με βάση τα όσα βλέπαμε ενα χρόνο ολόκληρο με τις αποδόσεις δεν νιώθουμε καμία έκπληξη βλέποντας ότι ο ΠΑΟΚ λογίζεται ως πρώτο φαβορί σε τιμές γύρω από το 2,00! Απόδοση που για την εποχή δείχνει σιγουριά για το μέλλον!

Η ΑΕΚ ακολουθεί σε τιμές άνω του 3,00 και ο Ολυμπιακός κοντά στο 4,00.

Εξυπακούεται πως δεν παροτρύνουμε κανέναν να ποντάρει. Τις πρώτες σκέψεις των παρόχων του στοιχήματος αναφέρουμε και ο καθένας μας βγάζει τα συμπεράσματά του…