Το πήρε πάνω του

Το πήρε πάνω του

Γιατί κόντα στην στην λογική εξέλιξη ο Παπαπέτρου ανέβηκε κατηγορία στην ΟΥΕΦΑ...

Ο Παπαπέτρου ανέβηκε κατηγορία στην UEFA. Από την τρίτη, την κατώτατη που βρισκόταν, στην δεύτερη. Η εξέλιξη ήταν κόντρα στην ροή των τελευταίων γεγονότων. Έλληνας διαιτητής αναβαθμίστηκε στο εξωτερικό ενώ πριν από λίγες ημέρες ήρθε Ισπανός να σφυρίξει τον τελικό του κυπέλλου. Μοιάζει αντιφατικό αλλά δεν είναι.

Θα σας πω το στόρι. Από πέρσι ήταν να συμβεί αυτό. Αλλά ο Τριτσώνης φρόντισε να προωθήσει τον Κομίνη στην θέση του Παπαπέτρου επειδή το ήθελε η ΑΕΚ. Ξέρετε πλέον τους λόγους.

Ο Βασάρας έφαγε τότε πακέτο. Πήγε να περάσει τον διαιτητή από την Αθήνα ως μέλος της επιτροπής διαιτησίας της UEFA αλλά την τελευταία στιγμή εμφανίστηκε καμαρωτός ο Κομίνης. Έτσι έγινε η δουλειά. Στις …καθυστερήσεις. Ο Παπαπέτρου απογοητεύτηκε αλλά δεν μίλησε. Ήξερε ότι μετά από ένα χρόνο θα ερχόταν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η σειρά του.

Το έργο του Βασάρα έγινε ακόμη πιο εύκολο φέτος μετά τις μ@λ@κίες που έκαναν ο Καλογερόπουλος και ο Κομίνης. Που ήταν ήδη στην δεύτερη κατηγορία. Σκ@τ@ τα πήγαν και ο Αρετόπουλος με τον Μάνταλο, χάνοντας κάθε ελπίδα να πάνε πιο ψηλά. Ο Παπαδόπουλος, ο άλλος ρέφερι της τρίτης κατηγορίας ήταν τον μισό χρόνο τραυματίας.

Ο Βασάρας το πήρε πάνω του. Προσωπικά μετά από όσα προηγήθηκαν. Αυτός ανέβασε τον Παπαπέτρου. Οι άλλοι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ ενδιαφέρονται μόνο για το πως θα κρατήσουν τις καρέκλες τους.

Γιατί όμως η UEFA δεν υποβίβασε τον Καλογερόπουλο και τον Κομίνη; Δεν θα το κάνει αυτή. Σε αυτή την φάση. Θα περιμένει την ΕΠΟ τον Σεπτέμβριο. Να μην τους προτείνει για διεθνείς. Να τους καθαρίσει νωρίτερα από τους πίνακες. Αν δεν το κάνει θα ξεφτιλιστεί τον Δεκέμβρη. Τι θα γίνει τότε; Είναι νωρίς για αυτό. Προέχουν οι επίσημες αποφάσεις.

Ο Παπαπέτρου έχει καλή ηλικία για να προλάβει να φτάσει ψηλά στην Ευρώπη. Σαν τον Σιδηρόπουλο και ακόμα παραπέρα. Ψηφίστηκε ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής για το 2017. Το 2018 ήρθε η προαγωγή. Με την βοήθεια του Βασάρα. Γιατί μόνο έτσι γίνονται αυτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ