Τελειωμένοι εκτός των συνόρων

Τελειωμένοι εκτός των συνόρων

Κανείς δεν βάζει πλάτη πλέον για τον Καλογερόπουλο και τον Κομίνη στο εξωτερικό. Ο «μέτρησα το γκολ στα αποδυτήρια» κάηκε επειδή έκανε δύο ώρες να πάρει απόφαση στην Τούμπα.

Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ θα κληθούν σύντομα να αποφασίσουν για το μέλλον του Καλογερόπουλου και του Κομίνη. Είναι πρωτοπαλίκαρα της …εξυγίανσης. Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε ήδη να τους έχουν διώξει με κλοτσιές από τον πίνακα της Λίγδας. Όμως έχουν θερμούς υποστηρικτές. Aπό τον Νότο που επιθυμούν την παραμονή τους.

Ωστόσο οι συγκεκριμένοι ρέφερι έχουν τελειώσει για την UEFA. Δεν τους υπολογίζει για την επόμενη σεζόν και γενικά. Κατάφεραν να ανέβουν τα προηγούμενα χρόνια στην δεύτερη κατηγορία της γιατί έτσι έπρεπε να γίνει. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες επ’ αυτού. Όμως τώρα είναι σαν να μην υπάρχουν.

Ο Κολίνα και οι άλλοι δεν θα δώσουν παιχνίδι σε διαιτητή που δεν συμμετείχε φέτος στο 60% των αγώνων. Επειδή …τραυματίστηκε και όταν έγινε «καλά» του συνέστησαν να παραμείνει εκτός για να μην φθαρεί στα ντέρμπι. Ο Χαρούλης πήγε να τους πιάσει όλους Κώτσους αλλά οι έξω δεν είναι μ@λ@κες. Θέλουν τον διεθνή διαιτητή να σφυρίζει τα καλύτερα ματς στην πατρίδα του. Όχι να κρύβεται, ούτε να τον έχουν στον …πάγκο.

Ο «μέτρησα το γκολ στα αποδυτήρια» κάηκε επειδή έκανε δύο ώρες να πάρει απόφαση στην Τούμπα. Ότι σας είπα τότε, μετά το ματσάκι-παρωδία, δεν άλλαξε. Οι UEFAτζήδες, που ασχολούνται με τα διαιτητικά θέματα, είναι πολύ αυστηροί και τρελαίνονται με κάποια πράγματα.

Κανείς δεν βάζει πλάτη πλέον για τον Καλογερόπουλο και τον Κομίνη στο εξωτερικό. Το χαρτάκι του Γιαννάκη δεν περνάει εκεί. Δεν άρεσε επίσης ότι ήρθε ξένος διαιτητής να σφυρίξει τον τελικό. Γιατί παραπέμπει σε κινήσεις χωρών ποιυ δεν ανήκουν στην Ευρώπη. Αυτά τα κάνουν στην Αφρική και στην Μέση Ανατολή.

Η UEFA επιδοτεί κάθε χώρα μέλος της για να δημιουργεί διαιτητές. Μέσω διαφόρων προγραμμάτων. Εδώ παίρνουν τα λεφτά, δεν φτιάχνουν διαιτητές και στο τέλος φέρνουν τον Μπορμπαλάν. Αυτό δεν λέγεται εξέλιξη αλλά φαγοπότι σε περίοδο αχαλίνωτης…εξυγίανσης.

Από την άλλη έχεις τον Κομίνη, τον Καλογερόπουλο, κάποιους άλλους διαιτητές να κάνουν άνω-κάτω την χώρα και να μην τρέχει …κάστανο. Ε, όχι και να ορίζονται στο εξωτερικό. Υπάρχουν και όρια. Το πρόβλημα είναι ότι τα βάζουν οι ξένοι αντί να το κάνουν τα λαμόγια του πάρκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ