Ο Παράσχος και τα άλλα παλικάρια…

Ο Παράσχος και τα άλλα παλικάρια…

Ο Κομπότης προσπάθησε για το κόλπο γκρόσο με τον έμπειρο τεχνικό.

Σε δυο εβδομάδες θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Λεβαδειακού και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της ομάδας. Κάτι συνηθισμένο για την ομάδα της Βοιωτίας αφού και πέρσι η προετοιμασία ξεκίνησε με τον βοηθό του Ανιγκό.

Όπως και να έχει γίνονται διεργασίες σε αυτό το μέτωπο και τις επόμενες μέρες ίσως και ώρες να ανακοινωθεί ο εκλεκτός του Γιάννη Κομπότη. Το μεγάλο στοίχημα άκουγε στο όνομα του Γιώργου Παράσχου. Ο έμπειρος τεχνικός έχει συνδέσει το όνομα του με την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του Λεβαδειακού αφού την σεζόν 2011/12 τον οδήγησε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, την υψηλότερη της ιστορίας του.

Την επόμενη περίοδο (2012/13) και συγκεκριμένα στις 22 Μαρτίου μετά από οχτώ ματς χωρίς νίκη ζήτησε από τον μεγαλομέτοχο να λύσουν την συνεργασίας τους, η οποία γενικώς είχε περάσει από σαράντα κύματα. Ο Κομπότης έχοντας προσλάβει ως νέο γενικό αρχηγό τον επιστήθιο φίλο του Παράσχου, τον Γιώργο Κασναφέρη που συνεργαζόταν μαζί του μέχρι τον προηγούμενο μήνα στον Απόλλων Σμύρνης, πιέζει αλλά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ