Η ποδοσφαιρική αυτοχειρία του Σιώπη

Η ποδοσφαιρική αυτοχειρία του Σιώπη

Η Λεχ Πόζναν, τα 200 χιλιάρικα που έγιναν με το στόμα 500, ο Τσιρίλο και η φωτογραφία του Ουζουνίδη! Μια ιστορία που προκαλεί ερωτηματικά.

Τάσεις… ποδοσφαιρικής αυτοκτονίας φέρεται να έχει ο Μανώλης Σιώπης ο οποίος την πρώτη κιόλας μέρα της προετοιμασίας ζήτησε απο τον Πέδρο Μάρτινς να φύγει απο τον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι έχει πρόταση από άλλη ομάδα και προκαλώντας προφανώς αλγεινή εντύπωση στο νέο κόουτς του Θρύλου.

Όπου… πρόταση οι 200.000 ευρώ της Λεχ Πόζναν που σύμφωνα με τα όσα διέρρευσε στον Τύπο ο μάνατζέρ του, ο Μπρούνο Τσιρίλο (τυχαίο;;;) είναι 500.000 ευρώ.

Διακόσια χιλιάρικα πραγματικά και πεντακόσια με το στόμα δε θα μπορούσαν βέβαια να πείσουν τον Ολυμπιακό να δώσει τον παίκτη αλλά είναι και εντυπωσιακό πως ο παίκτης καίγεται να πάει στον… παράδεισο του Πολωνικού ποδοσφαίρου!

Οι κακές γλώσσες λένε ότι η Λεχ Πόζναν είναι «μπροστινή» άλλων φωτογραφίζοντας τον πρώην προπονητή του Μαρίνο Ουζουνίδη και την ΑΕΚ.

Και είναι να αναρωτιέται κανείς. Πήγε ο Σιώπης να κάνει τέτοιο ακροβατικό στον… Ολυμπιακό που το θέμα «μεταγραφές» το παίζει στα δάχτυλα; Μπορεί ο Σιώπης να πιστεύει σοβαρά ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο χωρίς συνέπειες;

Βαριά τα σύννεφα για τον μικρόσωμο χαφ και με το προπονητικό κέντρο του Ρέντη να είναι γεμάτο ανάγκες για εργασία, τον βλέπουμε να ασχολείται με… κηπουρική τον επόμενο χρόνο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ