ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λέο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ με 5.000.000 € (pic, vids)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λέο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ με 5.000.000 € (pic, vids)

To10.gr αποκαλύπτει τις προχωρημένες επαφές του ΠΑΟΚ με τον 19χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό της Γκρόζνι, Λέο Ζαμπά ο οποίος αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Δικέφαλο!

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή. Ο Γιώργος Σαββίδης προανήγγειλε χθες ότι ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα είναι Βραζιιάνος και αποκάλυψε ότι πρόκειται για… σούπερ ταλέντο. Δεν αποκάλυψε, όμως, το όνομα. Για αυτό, όμως, είμαστε εμείς εδώ. Διότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του to10.gr, o ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του διεθνούς με τις μικρές εθνικής ομάδες της Βραζιλίας επιθετικού, Λέο Ζαμπά.

Οι πληροφορίες είναι ακριβείς και αναφέρουν ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν προχωρήσει τη μεταγραφή σε σημείο να θεωρείται απίθανο να χαλάσει. Καθώς εδώ και σχεδόν 10 ημέρες διαπραγματεύονται με την ομάδα του, τη ρωσική Αχμέτ Γκρόζνι και με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από χθες το βράδυ έχει επέλθει οριστική συμφωνία. Η οποία απομένει να μετουσιωθεί σε υπογραφές, ώστε να μπορεί ο ΠΑΟΚ να ανακοινώσει τη σπουδαία μεταγραφή. Με την οποία ενισχύεται σημαντικά και παράλληλα αποκτά έναν ποδοσφαιριστή με σημαντική μεταπωλητική αξία, αλλά και εν ενεργεία διεθνή με την εθνική Ελπίδων της Σελεσάο.

Ο Λέο Ζαμπά αποτελεί ποδοσφαιρικό «προϊόν» της ακαδημίας της Κορίνθιας. Πριν από έναν χρόνο η ομάδα της Τσετσενίας πλήρωσε σχεδόν 2.500.000 για να τον αποκτήσει, με τον ποδοσφαιριστή να ολοκληρώνει τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα Ρωσίας με 24 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ είχε και μία συμμετοχή στο εγχώριο Κύπελλο.

To10.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά έχει «καπαρώσει» τον ποδοσφαιριστή και γίνονται προσπάθειες ώστε να έρθει άμεσα στην Ελλάδα. Κάτι που μπορεί να γίνει ακόμη και σήμερα ή αύριο. Εξάλλου, πρόκειται για περίπτωση που οι Θεσσαλονικείς την παρακολουθούν εδώ και αρκετούς μήνες και έχει την έγκριση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών στις μεταγραφές του Δικεφάλου! Και του Λουτσέσκου και του Μίτσελ, αλλά (κυρίως) της οικογένειας Σαββίδη. Που αναμένεται να πληρώσει σχεδόν 5.000.000 ευρώ για τη μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή!

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι ο Ζαμπά επιλέχθηκε από τους Θεσσαλονικείς για αρκετούς λόγους. Κατ’ αρχάς είναι ο ευέλικτος και γρήγορος επιθετικός που ήθελε ο Λουτσέσκου για να συμπληρώσει τον Πρίγιοβιτς. Επίσης, επειδή ξεκίνησε την καριέρα του ως ακραίος επιθετικός, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Κάτι που λύνει τα χέρια του Λουτσέσκου.

Οπως και να έχει, η δεύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ μετά τον Χατσερίντι αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι, διότι to10.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για την εξέλιξη της υπόθεσης.

https://www.dailymotion.com/video/x5tqwfqhttps://www.youtube.com/watch?v=aM4KnXRXIYghttps://www.youtube.com/watch?v=mL2uR3PymBshttps://www.youtube.com/watch?v=nuf2H3Yp-Ys

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ