Από την Λεωφόρο στην Ρεάλ

Από την Λεωφόρο στην Ρεάλ

Ο Λούνιν βρισκόταν το φθινόπωρο στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των πρασίνων!

Πέρασε στα ψιλά των ειδήσεων αφού πρόκειται για έναν άσημο τερματοφύλακα για τους περισσότερους. Οι γνώστες κάνουν λόγο για το next big thing της θέσης. Η Ρεάλ Μαδρίτης προ ημερών αγόρασε από την Ουκρανική Ζοριά, τον 19χρονο Αντρέι Λούνιν.

Ποιος είναι αυτός θα πείτε; Οι περισσότεροι σκάουτς των γνώρισαν τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν κατέβασε τα ρολά στην χώρα των Βάσκων και οδήγησε την Ζοριά στην εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Από εκείνη τη στιγμή τουλάχιστον 3-4 «κατάσκοποι» τον τσέκαραν σε κάθε ματς της ομάδας του.

Η Ρεάλ δαπάνησε περίπου οχτώ εκατομμύρια για να τον αποκτήσει αλλά το χειμώνα η τιμή του ήταν κοντά στα δυο εκατομμύρια και φυσικά άλλα χρήματα ζητάς από την πρωταθλήτρια Ευρώπης και άλλα από μια άλλη ομάδα. Ο νόμος της αγοράς…

Όταν έκλεισε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στην Μπενφίκα και στον Παναθηναϊκό ήλπιζαν ότι μέχρι τον Γενάρη θα έχει βρεθεί μια λύση και η ομάδα θα επέστρεφε στην κανονικότητα, ο Ουζουνίδης είχε δώσει εντολή στους Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και Κώστα Παγανιά (προπονητή τερματοφυλάκων) να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του ακόμα και αν χρειαστεί να δαπανήσουν κάποια χρήματα για την απόκτηση του. Στην κορυφή αυτής της λίστας βρισκόταν ο Λούνιν αλλά ο σωτήρας άργησε να έρθει και ο Ουκρανός χάθηκε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ