Το site της ΕΠΟ «εκπαιδεύει» τους Έλληνες στα… αραβικά!

Το site της ΕΠΟ «εκπαιδεύει» τους Έλληνες στα… αραβικά!

Η ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας και η αδιαφορία του διευθυντή επικοινωνίας στο Πάρκο Γουδή.

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στην ΕΠΟ. Για τον Ιάκωβο Φιλιππούση, ιδιαίτερο του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή που τον έκανε… πάσα στον αείμνηστο Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο λόγος.

Από εκεί μπήκε στην αυλή του προέδρου της ΠΔΕ Δρόσου και πλέον προσγειώθηκε, και συνεχίζει την καριέρα του, παράλληλα με τη θέση του στην ΕΟΕ ως εκπρόσωπου της ποδηλασίας, πάλι ελέω Κοντονή, ως διευθυντής επικοινωνίας στην ΕΠΟ, με καθαρές αποδοχές, όπως έχει γραφτεί 7.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, η FIFA χαρακτηρίζει επισήμως «απολύτως αποτυχημένη» την πολιτική της ομοσπονδίας στο θέμα της επικοινωνίας.

Όμως το αυτί του «Τζακ» όπως τον λένε οι φίλοι του, δεν ιδρώνει. Διότι αν ίδρωνε θα φρόντιζε πρώτα απ’ όλα να φτιάξει το site της ομοσπονδίας, το οποίο στην πρώτη σελίδα περιλαμβάνει ενότητες που δεν έχουν ανανεωθεί καλύτερα έχουν… σαπίσει και εμπίπτουν στα έξι πεδία που θίγει η επιστολή της γενικής γραμματέως της FIFA, Φάτμα Σαμούρα, σχετικά με την αντιμετώπιση του φαινομένου των «στημένων αγώνων».

Όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ, από το 2014 έχει αναρτηθεί στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας της ΕΠΟ η ενότητα για την «πρόληψη του φαινομένου των χειραγωγημένων αγώνων».

Πρόκειται για «εκπαιδευτικό υλικό που απευθύνεται σε τέσσερις κατηγορίες ενδιαφερομένων (νεαρούς ποδοσφαιριστές κάτω των 19, ποδοσφαιριστές άνω των 19, διαιτητές και προπονητές) αποτελεί έναν διαδραστικό οδηγό ενημέρωσης για τα «τρία άλφα» της πρόληψης του φαινομένου: Αναγνώριση, Αντίσταση, Αναφορά.

Η ΕΠΟ, αφού έλαβε τη σχετική άδεια από τους παραπάνω φορείς, δημιουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια (σαν το γιοφύρι της Άρτας ένα πράγμα), μία μόνιμη ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα της, μέσα από την οποία δίνεται η δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να έχει ευκολότερη πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό, που προσφέρεται αρχικά σε πέντε γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά και αραβικά), ενώ αναμένεται σύντομα η απόδοσή του στην ελληνική γλώσσα».

Τα χρόνια πέρασαν αλλά η ΕΠΟ δεν έχει ακόμα μεταφράσει το υλικό στα Ελληνικά. Το έχει όμως στην πρώτη σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας στα… Αραβικά για όποιον ενδιαφέρεται. Μάλιστα, είναι τέτοια η αδιαφορία που από τις τέσσερις ενότητες, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ενεργή είναι μόνο η μία (η ενότητα 2)!

Και ο golden boy των 7.000 ευρώ περί άλλων τυρβάζει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ