Η Τίγρης στο κλουβί

Η Τίγρης στο κλουβί

Ο Μπαταγιάννης του Ολυμπιακού πρόεδρος στη Σούπερλiγκ. Η τρ;iτη συνεχόμενη ήττα της ΑΕΚ μετά τον Μπορμπαλάν και τον πίνακα των διαιτητών. Ο Βασίλης Δεκάρικος γράφει γιa την Τίγρη που είναι στο καναβάτσο.

Στο κλουβί η Τίγρης. Ο Ολυμπιακός, επιστρέφει, στη προεδρία της Σούπερ Λιγκ, ύστερα από τη διετία 2012-14 με το Γιάννη Μώραλη. Η ΑΕΚ στο περιθώριο. Ήταν η τρίτη κατά σειρά ήττα της, ξεδοντιασμένης πλέον Τίγρεως. Η ΑΕΚ αιφνιδιάστηκε κι έχασε την υπόθεση με τον ξένο διαιτητή στον Τελικό του Κυπέλλου. Η ΑΕΚ, έχασε, κατά κράτος, τη μάχη για τη συγκρότηση του πίνακα, των διαιτητών.

Είδε έξι δικές της σφυρίχτρες να αποκεφαλίζοντα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δύο μήνες μετά τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι στο καναβάτσο. Αυτός που θα μιλήσει τη Τετάρτη με τον Υφ.Αθλητισμού με την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λιγκ, είναι ο αντιπρόεδρος, της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.Μπαταγιάννης.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει. Η ΑΕΚ που δεν μπόρεσε να κατεβάσει υποψήφιο επειδή δεν της έβγαιναν τα κουκιά, είναι στο περιθώριο. Εάν κατέβαινε ο Καϊμακάμης είναι ζήτημα, αν έπαιρνε παραπάνω από τρεις ψήφους. Η μία-δύο ομάδες που έχουν απομείνει στη κιτρινόμαυρη σφαίρα επιρροής, είναι δεδομένο, ότι θα αλλάξουν ρότα. Όταν συνειδητοποιήσουν, ότι τα «εγώ είμαι εδώ» κι «εγώ καθαρίζω» είναι κούφια λόγια χωρίς αντίκρισμα.

Όταν η ΑΕΚ, δεν μπορεί να κρατήσει, στον πίνακα τους δικούς της διαιτητές, που θα βρει την δύναμη να αβαντάρει τους φίλους της; Και ποιος διαιτητής, θα βάλει, το κεφάλι του, στον ντορβά, όταν βλέπει τους Θάνους και τους Μάνταλους να σφυρίζουν στα τρένα; Μέσα σ ένα χρόνο ο Δημήτρης Μελισσανίδης πληρώνεται με το ίδιο ακριβώς νόμισμα. Βλέπει τους δικούς του διαιτητές να παίρνουν απόσπαση για τον ΟΣΕ. Τα μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα για τη Τίγρη, έλαβαν τέλος.

Όπως τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα, το δήθεν 50-50 της περυσινής σεζόν. Οι ξένοι διαιτητές που θα σφυρίζουν πλέον στα ντέρμπι και οι σαρωτικές αλλαγές στον πίνακα δικαιώνουν τον Ολυμπιακό. Δεν είναι τυχαίο, ότι ο τελικός κυπέλλου με τον Μπορμπαλάν, ήταν το μοναδικό ντέρμπι της σεζόν που άρχισε και τελείωσε χωρίς παρατράγουδα και αντεγκλήσεις. Ο Θάνος που στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ φόρτωσε τους πράσινους με κίτρινες και τους άφησε στο 34´ με δέκα τη πήρε χαμπάρι τη δουλειά κι έφυγε μόνος του. Όσα έγιναν, στο προηγούμενο πρωτάθλημα, δεν πρόκειται να επαναληφθούν. Η Τίγρης ξεδοντιάστηκε για τα καλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ