Απίστευτο: Ξέμεινε από επιπρόσθετους ο Σιδηρόπουλος

Απίστευτο: Ξέμεινε από επιπρόσθετους ο Σιδηρόπουλος

Άλλο ένα έργο της ΕΠΟ της εξυγίανσης. Γιατί εξακολουθούν να βράζουν με τον «κορυφαίο» οι συνάδελφοι του

Ορατός είναι ο κίνδυνος να ξεμείνει από επιπρόσθετους βοηθούς ο Τάσος Σιδηρόπουλος εν όψει της περιόδου 2018-19, και τους αγώνες που θα πάρει στο Champions League ως μέλος της κατηγορίας διαιτητών «ελίτ» της UEFA.

Από τον πίνακα των διαιτητών της Super League τέθηκαν εκτός οι Μάνταλος (Καβάλας), Καλογερόπουλος (Αθηνών), Αρετόπουλος (Τρικάλων), και με εξαίρεση τον πρώτο, οι άλλοι δύο ήταν στο τιμ του Δωδεκανήσιου ρέφερι. Αφού τελείωσαν από την ελληνική διαιτησία τελείωσαν και από την Ευρώπη και τη θέση τους θα πάρουν μέχρι νεοτέρας οι διεθνείς Παπαπέτρου (Αθήνας) και Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

Οι αντικαταστάτες των Μάνταλου, Καλόγερόπουλου, Αρετόπουλου στον πίνακα της UEFA, θα γίνουν γνωστοί τον Σεπτέμβριο και θα γίνουν και τυπικά διεθνείς από 1/1/2019 αφού περάσουν πρώτα από σχετικά σεμινάρια, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι τότε δεν θα μπορούν να πάρουν παιχνίδια στην Ευρώπη.

Τι θα γίνει όμως, αν κάποιος από τους Παπαπέτρου, Παπαδόπουλο τραυματιστεί; Θα πάρει τη θέση του ο Κομίνης που ξέμεινε στον πίνακα των διεθνών αλλά ουσιαστικά δεν υπολογίζεται (ανήκει τη δεύτερη κατηγορία και δεν πήρε ορισμό όπως έγινε πρόσφατα με τους Παπαδόπουλο, Παπαπέτρου), ή θα γίνει ρεζίλι ο «κορυφαίος» και μαζί του η ελληνική διαιτησία και η ΕΠΟ της εξυγίανσης. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί αυτό, πάντως…

«Έβραζαν» με τον «κορυφαίο» και κόπηκαν

Παρεμπιπτόντως, για το άδειασμα του Τάσου Σιδηρόπουλου στους συναδέλφους του με αφορμή τον ορισμό του ως τέταρτος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο «παράγκας» σας τα είχε γράψει.

Οι συνάδελφοι του ακόμη βράζουν γιατί περιέργως, σε δύο συγκεκριμένα μέσα, ένα blog και μία αθλητική εφημερίδα συγκεκριμένα, δημοσιεύτηκαν τα ονόματα των διαιτητών που διαφώνησαν με την «σκληρή» επιστολή διαμαρτυρίας για τον ορισμό Μπορμπαλάν που τελικά, έγινε soft!

Τυχαία, η ΚΕΔ του Μέλο Περέϊρα έθεσε εκτός πινάκων τους διαιτητές που «βράζουν» με τον κορυφαίο. Τυχαία όμως, είπαμε έτσι;

Υ.Γ. Έκπληξη προκάλεσε η παρουσία του Σιδηρόπουλου στην εκπομπή για το Μουντιάλ. Ο «κορυφαίος» δεν συνηθίζει να μιλάει σε ΜΜΕ αλλά τελευταία έγινε λαλίστατος. Πάντα, με την άδεια της ΚΕΔ του Περέϊρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ