Στοίχημα : Φαίνονται τα φαβορί και οι επιλογες

Στοίχημα : Φαίνονται τα φαβορί και οι επιλογες

Η Βραζιλία και το Βέλγιο καλούνται απλά να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους.

Τελικά οι έμπειροι «φούριας ρόχας» εγκλωβίστηκαν στις γραμμές της ρωσικής άμυνας και αποκλείστηκαν από μια εβδομάδα που όταν ξεκινούσε το Μουντιάλ μετρούσε απώλειες βασικότατων και πληγές από τον Τύπο που κατέκρινε τις εμφανίσεις στα φιλικά και τις επιλογές του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ. Και εκτός των άλλων (Κοκόριν, Βάσιν κλπ), έφτασε στην 8άδα χωρίς να υπολογίζει καν τον Τζαγκόεφ!

Το δεύτερο παιχνίδι, της Κροατίας με τη Δανία, μπορεί να μας νύσταξε βραδιάτικα με τον κάκιστο ρυθμό του, όμως το κερδίσαμε και εμείς με τα 2-3 γκολ.

Σήμερα η απόσταση από την επιτυχία δεν δείχνει μακρινή. Αν η Βραζιλία και το Βέλγιο αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, θα λυγίσουν εύκολα ή δύσκολα το Μεξικό και την Ιαπωνία, αντίστοιχα.

Το θέμα τώρα είναι ποιος βλέπει αξία στο 1,25 της «Σελεσάο» και στο 1,35 των «κόκκινων διαβόλων». Εκεί έφτασαν οι αποδόσεις (ΟΠΑΠ) και είναι προφανές ότι πολλοί τη βρήκαν αυτή την αξία. Στόχος η στοιχηματική νίκη και τίποτα άλλο… Τουλάχιστον διαδικτυακά μπορούμε ακόμα να ποντάρουμε αυτά τα σημεία σε μεγαλύτερες τιμές.

Ας περάσουμε τώρα και σε άλλα στοιχήματα. Το Μεξικό έχει ικανότητες και στην άμυνα αν παίξει όπως με τους Γερμανούς και τους Κορεάτες. Μπορεί να σχηματίσει ισχυρές γραμμές. Γι’ αυτό δεν περιμένουμε να ανοίξει πάρα πολύ το σκορ. Παράλληλα, και η Βραζιλία είναι αρκετά πειθαρχημένη, ώστε να μην εκτίθεται η δική της οπισθοφυλακή. Διαθέτει και τερματοφύλακα που εμπνέει σιγουριά, τον Άλισον. Γι΄αυτό θεωρούμε πως έχει τύχη το No Goal και σε δεύτερη φάση το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Παρατηρώντας το βραδινό παιχνίδι, η Ιαπωνία αποδείχθηκε ευάλωτη σε όλα τα χρονικά διαστήματα που πιέστηκε. Είτε από την Κολομβία των 10 παικτών είτε από τη Σενεγάλη είτε ακόμα και από την Πολωνία. Γι’ αυτό πέραν τους προφανούς άσου, το Βέλγιο μπορεί να ανεβάσει το εύρος της νίκης του και στο Over 2,5 που πληρώνει ικανοποιητικά όπου κι αν το ποντάρετε. Ο Αζάρ δεν έχει αφήσει ματς που να μην τα έχει δώσει όλα. Είναι δικές του και οι στημένες φάσεις, οπότε αξίζει το ρίσκο πάνω του για να τον δούμε anytime σκόρερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ