Στοίχημα : Νέο ταμείο και πλάνο για τετράδα

Στοίχημα : Νέο ταμείο και πλάνο για τετράδα

Αφού πήγαμε καλά χθες, κοιτάζουμε τα σημερινά χωρίς να ξεχνάμε τι γράφαμε την προηγούμενη Παρασκευή για την Αγγλία.

Άσο, No Goal και περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε στον αγώνα της Βραζιλίας, τα δύο τελευταία με πολύ ωραίες αποδόσεις. Άσο και Over 2,5 μας έδωσε και το Βέλγιο και όλα μια χαρά.

Κοντά 28 εκατομμύρια ευρώ …αυγάτισαν στο ματς της «Σελεσάο» και οφείλουμε να το σημειώσουμε για να μη γράφουμε μόνο πόσα χάθηκαν και πού.

Περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ είδαμε στη μπάνκα του Βέλγιο – Ιαπωνία στο ανταλλακτήριο της betfair, αλλά το ποντάρισμα είχε μοιραστεί από το ημίχρονο και στο δεύτερο πήραν πολλά χρήματα οι «Σαμουράι», καθώς προηγήθηκαν 2-0.

Τώρα κάνουμε μια αναδρομή. Υπενθυμίζουμε τι γράφαμε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων. Περιμέναμε να δούμε ποιος θα πάρει την πρωτιά στον έβδομο (Βέλγιο ή Αγγλία) για να σημειώσουμε αυτά: «Αν οι Άγγλοι καταφέρουν και βγάλουν εκτός συνέχειας τους χωρίς τον Χάμες Ροντρίγκες «καφετέρος», θα παίξουν προημιτελικά ή με τη Σουηδία ή με την Ελβετία και ημιτελικά με Ισπανούς ή Κροάτες.

Το απρόσμενο ζευγάρι της Σουηδίας με την Ελβετία μοιάζει με ομάδες τύπου Μπεσίκτας στην 8άδα του Champions League. Απλά θέλουν να τη συναντήσουν όλοι οι ισχυροί και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πιθανό να τη βρουν μπροστά τους οι Άγγλοι.

Συνεπώς (ξανά) μπορούμε να πιστέψουμε, όσο παράδοξο κι αν ακούγεται με βάση την ιστορία των περισσότερων Μουντιάλ, ότι η Αγγλία μπορεί να φτάσει στα ημιτελικά. Το εν λόγω στοίχημα πληρώνει επί 2,50.

Ο ημιτελικός ένα ματς είναι και η Ισπανία που φαντάζει ως πιθανός αντίπαλος, τουλάχιστον επί της παρούσης, δεν έχει δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες. Το ρίσκο να φτάσει στον τελικό η ομάδα του Χάρι Κέιν ξεπερνά το 4,50.

Και μιας και μιλήσαμε για τον κορυφαίο φορ της Τότεναμ, ήδη είναι πρώτος σκόρερ και οι πιθανότητες να παραμείνει μέχρι τέλους είναι πλέον αυξημένες».

Επιστρέφοντας στα σημερινά μας γραφόμενα, έχουμε δύο …ενστάσεις. Η Ισπανία αποκλείστηκε, οπότε ο δρόμος της Αγγλίας είναι ανοιχτός μέχρι τον τελικό. Η δεύτερη είναι ότι ο Χάμες Ροντρίγκες ενδέχεται να έχει θέση στον πάγκο για να συνεισφέρει με κάθε τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο.

Μια χαρά ομάδα έχει η Κολομβία. Δύναμη στην άμυνα και στο κέντρο συν μεγάλης κλάσης επίθεση δεν έχουν και πολλοί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι Άγγλοι όμως, είναι ξεκούραστοι (μόνο ο τερματοφύλακας Πίκφορντ και ο Στόουνς έπαιξαν κόντρα στο Βέλγιο) και γενικώς σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο αγωνίζονται ικανοποιητικά και έχουν πολλές λύσεις.

Διπλό, over 1,5, over 2,5, ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ και anytime σκόρερ ο Χάρι Κέιν. Μας συντρόφευσε και μας πλήρωνε όλη τη χρονιά στην Premier League. Το κάνει και στο Μουντιάλ.

Όσο για το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, μένουμε στο under 2,5. Το περιμένουμε κλειστό και να κριθεί στις λεπτομέρειες. Όσοι έχετε διάθεση να ρισκάρετε, έχετε στο νου σας ότι το «φαβορί», η Ελβετία δηλαδή βάσει αποδόσεων, θα παραταχθεί χωρίς τους δύο από τους τέσσερις της άμυνάς της. Ο Λιχστάινερ και ο Σαρ είχαν αγωνιστεί βασικοί και στα τρία ματς της φάσης των ομίλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ