Αστέρας Τρίπολης : Η επιστροφή του Ογιέρ…

Αστέρας Τρίπολης : Η επιστροφή του Ογιέρ…

Ο Αργεντινός ατζέντης υπέγραψε ποδοσφαιριστή στον Αστέρα Τρίπολης μετά από τέσσερα χρόνια!

Από το καλοκαίρι του 2007 όταν και ο Αστέρας Τρίπολης εμφανίστηκε στα σαλόνια της Super League μέχρι και το 2014, αποκλειστικός… αντιπρόσωπος της ομάδας στην Λατινική αγορά και ιδιαίτερα στην Αργεντινή ήταν ο Χουάν Κρους Ογιέρ.

Ο Αργεντινός ατζέντης έτρεξε δεκάδες συμφωνίες με τους Αρκάδες και πλούτισε από την φιλία του με τον Γιάννη Καϋμενάκη. Το καλοκαίρι του 2014 ο τρόπος φυγής του Χερόνιμο Μπαράλες προκάλεσε ρήξη στην σχέση τους. Ο Αργεντινός επιθετικός εκμεταλλευόμενος την ρήτρα των 400.000 ευρώ που υπήρχε σε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό έφυγε από τον Αστέρα και μετακόμισε στην Τουρκία. Ο Καϋνενάκης χρέωσε αυτή την κίνηση στον Ογιέρ και οι σχέσεις τους «πάγωσαν». Την τελευταία τριετία τους ένωνε μόνο ο Πάμπλο Μάσα που αποχώρησε πέρσι τον Σεπτέμβρη.

Related image

Το νέο πρόσωπο που τους έφερε πιο κοντά είναι ο Λούκας Σάλας. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε πριν μερικές μέρες τριετές του συμβόλαιο, συνοδευόμενος από τον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, ο οποίος αφού κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια έπιασε δουλειά ως ατζέντης στο γραφείο του πρώην εκπροσώπου του.

Για να δούμε αν ο Σάλας θα αποτελέσει μια νέα αρχή στις σχέσεις των δυο πλευρών…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ