Στοίχημα : Πλέον είναι μεγάλο φαβορί

Στοίχημα : Πλέον είναι μεγάλο φαβορί

Στο χέρι της Αγγλίας η πρόκριση, τις λεπτομέρειες μετρούν Ρώσοι και Κροάτες

Πολύ κόσμο πλήρωσε χθες η Γαλλία με τη νίκη της. Πλησίασε τα 30 εκατομμύρια ευρώ ο τζίρος στον αγώνα με την Ουρουγουάη. Εξ αρχής το 51% είχε τοποθετηθεί στους «τρικολόρ» και στην πορεία, ειδικά μετά το προβάδισμά της, πολλοί έσπευσαν να επωφεληθούν.

Η Βραζιλία είχε πάρει το 45% σε ποντάρισμα κοντά δύο εκατομμυρίων ευρώ πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Το δυναμικό της ξεκίνημα και η άνοδος της τιμής έφερε νέα κεφάλαια. Ακόμα και όταν προηγήθηκαν οι Βέλγοι με το αυτογκόλ του Φερναντίνιο προσέλκυε κεφάλαιο η «Σελεσάο». Όμως, ύστερα και από την εκτέλεση του Ντε Μπρούιν, η πλάστιγγα γύρισε. Η μπάνκα του 1-2-Χ της betfair έφτασε στα 31 εκατομμύρια ευρώ, τα περισσότερα εκ των οποίων στο Βέλγιο αλλά σε χαμηλού ύψους αποδόσεις.

Ώρα Αγγλίας

Από το 1990 έχει να βρεθεί σε ημιτελικά μια ομάδα του ειδικού βάρους της Αγγλίας. Σαν πολλά δεν είναι; Σύμφωνοι, οι Άγγλοι ανέκαθεν εύρισκαν ένα τρόπο να αποκλειστούν. Πήγαν να τον βρουν και με την Κολομβία, αλλά τους βγήκε σε καλό, καθώς έσπασαν και την κατάρα των πέναλτι για πρώτη φορά στη μουντιαλική τους ιστορία. Όλα δείχνουν διαφορετικά σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο στα «τρία λιοντάρια». Έχουν καλή άμυνα, ορθολογική ανάπτυξη, διάθεση για δημιουργία και στην επίθεσή τους μπορεί να βρουν δίχτυα αρκετοί παίκτες, ασχέτως αν όλοι ψάχνουν τον Κέιν.

Έφτασαν σε προημιτελικό και αντί να βρουν μπροστά τους, λέμε τώρα, τη Βραζιλία, την Ισπανία, τη Γαλλία ή κάποια άλλη μεγάλη δύναμη, βρίσκουν τη Σουηδία. Μια χαρά ομάδα έχει αυτή. Ομοιογενή, μαχητική, σκληρή, αμυντικά οργανωμένη, αλλά είναι η Σουηδία. Αν η Αγγλία δεν πάρει αυτή την πρόκριση, θα πρόκειται για …ειδεχθές έγκλημα εναντίον του εαυτού της.

Διπλό, over 2,5 και anytime σκόρερ ο Κέιν με πιθανότητες να βρει δίχτυα και ο φρέσκος Ράσφορντ σε περίπτωση που αγωνιστεί. Πρόκριση Αγγλίας ως πλέον βασική πρόταση.

Στο δεύτερο παιχνίδι, η Κροατία έχει αποδείξει ότι λειτουργεί καλύτερα όταν αγωνίζεται ως αουτσάιντερ. Οι Ρώσοι είναι παντός καιρού. Έχουν ανταποκριθεί και όταν λειτουργούν ως φαβορί (Σαουδική Αραβία, Αίγυπτος) και όταν λογίζονται ως underdogs (πρόκριση επί της Ισπανίας). Έχουν ανεβάσει αυτοπεποίθηση και αγωνίζονται προσεκτικά. Οι Κροάτες από την πλευρά τους δεν μας έχουν συνηθίσει στο να ρισκάρουν. Φάνηκε και στον αγώνα με τη Δανία. Πέρασε ένα ολόκληρο παιχνίδι και δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις.

Χ, under 2,5 και ρισκάροντας κι άλλο θα πάμε και με την πρόκριση της γηπεδούχου και σοβαρής Ρωσίας. Όλα με πολύ μεγάλες αποδόσεις. Ακριβές σκορ 90λεπτου το 1-1 ή το 0-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ