Το ταξίδι στην Αθήνα για Γιάγιαλο, οι αφοί Λέμιτς, η συνάντηση με ΑΕΚ και η διαφορά

Το ταξίδι στην Αθήνα για Γιάγιαλο, οι αφοί Λέμιτς, η συνάντηση με ΑΕΚ και η διαφορά

Ο Μάτο Γιάγιαλο είναι ένας εκ των παικτών που ενδιαφέρει άμεσα την ΑΕΚ και για χάρη του Βόσνιου χαφ, ταξίδεψαν πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα τα αδέρφια Λέμιτς.

Η αγωνία για τις μεταγραφές στην ΑΕΚ έχει χτυπήσει… κόκκινο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την Πολωνία περιμένει χαφ, φορ και εξτρέμ από την πρώτη ημέρα και το Σάββατο η Ενωση επιστρέφει στην Αθήνα, δίχως να έχει γίνει κάποια κίνηση ακόμη.

Ο Μάτο Γιάγιαλο είναι ένας εκ των παικτών που ενδιαφέρει άμεσα την ΑΕΚ και για χάρη του Βόσνιου χαφ, ταξίδεψαν πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα τα αδέρφια Λέμιτς. Ο Βλάντο και ο Ζόραν Λέμιτς έχουν συνεργασία στην εκπροσώπηση του Γιάγιαλο, στην οποία εμπλέκεται και ο Νταβόρ Τσούρκοβιτς.

Οι δύο ατζέντηδες που κάνουν πολλές δουλειές με την Παλέρμο, εξαιτίας της πολύ καλής συνεργασίας με τον πρόεδρο της Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι, σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr έφτασαν στην Αθήνα και συναντήθηκαν με «κιτρινόμαυρους» αξιωματούχους το Σαββατοκύριακο.

Στο τραπέζι της συζήτησης η απόκτηση Γιάγιαλο. Η Παλέρμο έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και αξιώνει πάνω από 2 εκατ. ευρώ, με την ΑΕΚ να είναι διατεθειμένη να φτάσει μέχρι 1.2-1.3 εκατ. ευρώ για τον 30χρονο έμπειρο μέσο. Η διαφορά παραμένει, την ώρα που η Τουλούζ αποχωρεί από την υπόθεση και μπαίνει σε αυτήν η Κάλιαρι.

Η ΑΕΚ όμως συνεχίζει να έχει το… όπλο του Γιάγιαλο. Ο Βόσνιος θέλει ΑΕΚ, θέλει Champions League και γνωρίζει πολλά καλά για το περιβάλλον στην Ενωση ελέω Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ογκνιέν Βράνιες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ