Δοκιμή στο Ισραήλ!

Δοκιμή στο Ισραήλ!

Ο Θανάσης Παπάζογλου περνάει από το μικροσκόπιο της Χάποελ Χάιφα

Στην Χάιφα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο ψηλόσωμος επιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την βελγική Κορτράικ, δοκιμάζει την τύχη του στην κυπελλούχο Ισραήλ, Χάποελ Χάιφα.

Η αδύναμη θεωρητικά ομάδα της πόλης, έκανε την έκπληξη πέρσι και τερμάτισε τέταρτη στο πρωτάθλημα και κατέκτησε το κύπελλο, αφήνοντας την θεωρητικά πιο φημισμένη Μακάμπι Χάιφα του Κλάους Αθανασιάδη στην δέκατη θέση.

Χάρη σε αυτή την εκπληκτική πορεία οι δυο βασικοί επιθετικοί της Χάποελ, πήραν μεταγραφή σε άλλες ομάδες. Ο πρώτος αντικαταστάτης τους είναι ο γνωστός μας από το περσινό πέρασμα του από τον Απόλλωνα, Έλι Ελμπαζ και για την δεύτερη θέση βάζει υποψηφιότητα ο Θανάσης Παπάζογλου.

Ο 30χρονος επιθετικός από τον Γενάρη που επέστρεψε στην Κορτράικ από τον δανεισμό του στην Νορβηγία, αγωνίστηκε σε 14 ματς, τα έντεκα ως αλλαγή και πέτυχε ένα γκολ. Με αυτές τις επιδόσεις δεν μπορούσε να πείσει του ανθρώπους της Χάιφα, που ζήτησαν να τον δουν σε μερικές προπονήσεις για να πάρουν την τελική του απόφαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ