Δαλούκας, Παππάς και σία θέλουν να επιστρέψουν στη διαιτησία

Δαλούκας, Παππάς και σία θέλουν να επιστρέψουν στη διαιτησία

Οι «κομμένοι» που κατέθεσαν αίτηση για να γίνουν παρατηρητές ή να ασχοληθούν με το VAR.

Κάποιοι ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών με τα κατορθώματα τους με τη σφυρίχτρα στο σώμα και απέκτησαν δίκαια τον τίτλο «χιλιοτραγουδισμένοι». Κάποιοι άλλοι έμειναν άδικα εκτός πινάκων και ορισμένοι επιστρέφουν σαν… φαντάσματα από το παρελθόν.

Τα ονόματα των πρώην διαιτητών που έχουν καταθέσει αίτηση για να μπουν στον πίνακα των παρατηρητών είναι αυτό που λέμε… επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος.

Βοήθησε βέβαια, σε αυτό και η ΚΕΔ. Τον Νοέμβριο του 2016 ο αείμνηστος Κωστάκης Κουτσοκούμνης είχε δώσει τα κλειδιά της διαιτησίας στους Κουκουλάκη και Τριτσώνη. Για να συμβεί αυτό, η Επιτροπή μείωσε από δύο σε ένα τα χρόνια που ένας διαιτητής πρέπει να μείνει εκτός δράσης μετά την αποχώρηση του για να μπορεί να πει  στον πίνακα των παρατηρητών.

Η Επιτροπή Διαιτησίας, πριν από λίγο καιρό εξαφάνισε τελείως τον συγκεκριμένο περιορισμό. Με απλά λόγια, όποιος θέλει, ακόμη και αυτοί που κόπηκαν πρόσφατα, έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει την τύχη του στα σεμινάρια που θα γίνουν και εφόσον πετύχει είναι στις… αρμοδιότητες του προέδρου της ΚΕΔ Μέλο Περέιρα αν θα τον συμπεριλάβει στους πίνακες όπου οι κενές θέσεις είναι ελάχιστες.

Ο «Παράγκας» έμαθε ορισμένα από τα ονόματα που έχουν καταθέσει αίτηση και σύντομα θα μάθει και άλλα.

Το… φάντασμα από το παρελθόν είναι ο Γιώργος Δαλούκας. Ναι, ο πρώην ρέφερι από τη Θεσσαλία που είχε παραιτηθεί έπειτα από εκείνο το παιχνίδι Άρης – Παναθηναϊκός τον Σεπτέμβριο του 2010 που έχει φτάσει μέχρι και τα δικαστήρια  με τα όσα φέρεται να είχαν προηγηθεί πριν από τη σέντρα του. Έκτοτε, ο παλιός διαιτητής ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο ως παράγοντας της Νίκης Βόλου για ένα μικρό διάστημα και τώρα θέλει να επιστρέψει. Πολύ δύσκολο να τον δεχτούν…

Στην ίδια λίστα είναι και άλλοι τέσσερις διαιτητές, ο ένας από τους οποίους κόπηκε πρόσφατα από τον πίνακα. Για τον Σταύρο Μάνταλο ο λόγος, παρά τις επαφές που είχε με το… νότο για να σωθεί. Τον διεθνή ρέφερι τον έφαγε ο… ασπρόμαυρος βορράς, όπως θα έτρωγε και τον Δημήτρη Θάνο από τα Γρεβενά. Ο τελευταίος όμως, πρόλαβε και αποχώρησε και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ΚΕΔ. Λάθος του, στον ΠΑΟΚ έπρεπε να απευθυνθεί.

Να επιστρέψουν θέλουν και οι «χιλιοτραγουδισμένοι» Ανδρέας Παππάς και Μιχάλης Βοσκάκης που έμειναν εκτός πίνακα τον Αύγουστο του 2017.

Στον… τόπο του εγκλήματος θέλουν να γυρίσουν και τουλάχιστον δύο βοηθοί: ο Νίκος Γεωργαράκος και ο Χρήστος Γενναίος.

Το be continued

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ