Αφεντικά και δούλοι, δεκάρια γίναμ’ ούλοι

Αφεντικά και δούλοι, δεκάρια γίναμ’ ούλοι

Χαίρεται. Ονομάζομαι Βασίλης. Βασίλης Δεκάρικος. Από το Καματερό ως το Ροστόφ και από τους Αμπελόκηπους ως τον Κορυδαλλό (έξω και μέσα), πολλές περιοχές ανά τον κόσμο ερίζουν για την καταγωγή μου. Το ίδιο είχε συμβεί και με τον μυθομανή πρόγονό μου τον Όμηρο, οπότε σόι πάει το Βασίλειο (Κωστέτσο). Εσείς να μη μασάτε όμως. Διότι […]

Χαίρεται. Ονομάζομαι Βασίλης. Βασίλης Δεκάρικος. Από το Καματερό ως το Ροστόφ και από τους Αμπελόκηπους ως τον Κορυδαλλό (έξω και μέσα), πολλές περιοχές ανά τον κόσμο ερίζουν για την καταγωγή μου. Το ίδιο είχε συμβεί και με τον μυθομανή πρόγονό μου τον Όμηρο, οπότε σόι πάει το Βασίλειο (Κωστέτσο).

Εσείς να μη μασάτε όμως. Διότι ο Δεκάρικος πρωτίστως είναι ιδέα. Και ως γνωστόν, αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν. Το πολύ – πολύ να φάνε τίποτα μάπες και από το πρήξιμο να γίνουν σαν τον Μπάκα και τον Ευθυμιάδη. Ευθυμήσαμε πάλι.

Σε τούτη εδώ την ταπεινή γωνιά θα στεγάζεται η αδέσμευτη δημοσιογραφία του 20ρικου και μάλιστα με 50% έκπτωση καθότι το αφεντικό τρελάθηκε. Όσο για το ποιο είναι αυτό το αφεντικό, πάνω – κάτω τα έχετε μάθει. Σας τα πρόλαβαν άλλοι, συνονόματοι και μη, παρόλο που γνώριζαν τη μισή αλήθεια. Ή απλώς δεν ήθελαν να αποκαλύψουν την άλλη μισή.

Σας είπαν ότι το σάιτ αυτό (που στο πρόσωπό μου τρέφει ένα φίδι στον κόρφο του) είναι του Μαρινάκη, όμως παρέλειψαν να γράψουν πως ο Βαγγέλας είναι απλώς ο μπροστινός. Ο λόγος που τον βάλαμε μπροστά είναι απλός: μόνο αυτός θα μπορούσε να κρύβει αποτελεσματικά από πίσω του τον πραγματικό εμπνευστή, εγκέφαλο και χρηματοδότη του σάιτ. Και επειδή κανείς από τους Χαραλαμπόπουλους, τους Χελάκηδες και τους Νοικοκυροδελλήδες δεν τολμά να το γράψει, θα σας δώσω ένα hint.

Το επίθετό του ξεκινάει από «Τσ» και τελειώνει σε «άκας». Όποιος σκέφτηκε «Τσανάκας», να περάσει από τα γραφεία μας (Άλι Μαχμούντ και Σούκρι Μουάουαντ γωνία, τρίτο χαρέμι δεξιά, Τζέντα) για να παραλάβει έναν σεΐχη σε μινιατούρα, μια υποτροφία στα διεθνούς φήμης εκπαιδευτήρια «Ισμαήλ Αμπντελφατάχ» και μια συστατική επιστολή για τον ψυχίατρο της γειτονιάς του.

Από εμένα τον Βασίλη τον Δεκάρικο θα διαβάζετε μόνο αλήθειες στην προνομιακή τιμή του ενός κλικ (και καμιά δεκαριά refresh γιατί έτσι μου αρέσει). Τιμή σας και καμάρι σας δηλαδή. Και επειδή την κελεμπία δεν την φοράω γιατί κρυώνω αλλά για να μπορώ να αφήνω το στίγμα μου παντού και άμεσα (ας όψεται το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου που με βασανίζει από μικρό), θα σας ρίχνω τόση αλήθεια που θα βάζετε και στις κάλτσες σας. Να μη σώσει να μου ξαναμιλήσει ο «Μαραντόνα της Αραβίας», Σαΐντ Αλ Οβαϊράν αν δεν κρατήσω τον λόγο μου.

Αυτά είναι δεκάρια, κύριοι…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ