Οριόλ : Απλήρωτος ή παλτό

Οριόλ : Απλήρωτος ή παλτό

Ο Οριόλ αν και έχει από τα υψηλότερα στον Ατρόμητο, δεν έχει αγωνιστεί δευτερόλεπτο στη Superleague και υπάρχει εξήγηση γι' αυτό.

Πανηγύριζαν στον Ατρόμητο στο τέλος Αυγούστου, όταν κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του Χοάν Οριόλ. Ο 31χρονος αμυντικός με το «αστραφτερό» βιογραφικό συμφώνησε για 100.000 ευρώ, κάτι που υποδέχτηκε ως τεράστια επιτυχία.

Τρεις μήνες αργότερα ο αριστεροπόδαρος Ισπανός δεν έχει αγωνιστεί ακόμα σε αγώνα πρωταθλήματος και μετράει όλες και όλες δυο συμμετοχές στο κύπελλο. Φυσικά ο Νταμίρ Κάναντι έχει εισηγηθεί την αποδέσμευση του και την απόκτηση ενός άλλου αριστερού μπακ. Όμως εκεί ξεκινάνε και οι πονοκέφαλοι…

Το συμβόλαιο του Οριόλ είναι από τα υψηλότερα και χωρίς ούτε λεπτό στο πρωτάθλημα δύσκολα μπορεί να βρει ομάδα ακόμα και στην δεύτερη κατηγορία της χώρας του. Μην νομίζετε πάντως ότι δεν προσπαθεί. Ήδη έχει αρχίσει επαφές με Ισπανούς ατζέντηδες και τους έχει πει να έχουν το νου τους για τον Ιανουάριο! Σε ερώτηση τους, γιατί δεν παίζει, ο αμυντικός του Ατρόμητου, εξηγεί ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στον σύλλογο και επειδή αυτός πιέζει τους διοικούντες για την πληρωμή του, αυτοί τον τιμωρούν αφήνοντας τον εκτός.

Φυσικά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Καθυστερήσεις στις πληρωμές υπάρχουν αλλά όχι τόσο μεγάλες ούτε έχουν σχέση με τον… πάγκο. Ο Οριόλ πέρα από το βαρύ βιογραφικό αποδείχτηκε βαρύς και στην ζυγαριά όταν ήρθε. Χρειάστηκαν έξι εβδομάδες μίνι προετοιμασίας, ενώ τώρα τελευταία έχουν βγει και τραυματισμοί. Με την ομάδα να κερδίζει και να έχει βρει συνοχή δεν υπήρχε βέβαια και λόγος για αλλαγή προσώπων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ