Ξάνθη – ΠΑΟΚ : Ο Ζίβκοβιτς ντύθηκε «Άγιος Βασίλης»

Ξάνθη – ΠΑΟΚ : Ο Ζίβκοβιτς ντύθηκε «Άγιος Βασίλης»

Κατά πολλούς ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος. Άπαντες «έσταζαν μέλι» για τον Σέρβο άσο που όμως κόντρα στον ΠΑΟΚ βρέθηκε στη χειρότερη του βραδιά «δωρίζοντας» δύο γκολ.

Δεν θα τον ξεχάσει εύκολα τον αγώνα αυτό ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Πως θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί αυτό για έναν τερματοφύλακα που έχει εντυπωσιάσει στα ελληνικά γήπεδα υπερασπιζόμενος την εστία της Ξάνθης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και έχοντας κερδίσει, δίκαια, τον θαυμασμό όλων για τις ικανότητες του. Κόντρα στον ΠΑΟΚ όμως ο Σέρβος τερματοφύλακας τα έκανε «μούσκεμα».

Ο αδύναμος κρίκος της ομάδας του, ντύθηκε πρόωρα «Άγιος Βασίλης» και με τα δύο τραγικά λάθη που έκανε στο πρώτο και το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ απλοποίησε την κατάσταση για την άνετη και δίκαιη επικράτηση των Θεσσαλονικών στην Ξάνθη. Στο 51ο του ματς με την φανέλα της Ξάνθης ο Ζίβκοβιτς «κάηκε» δείχνοντας τον χειρότερο του εαυτό.

Όλοι οι σπουδαίοι τερματοφύλακες βεβαίως δικαιούνται μια κακή βραδιά. Έλαχε στον Ζίβκοβιτς να συμβεί σε ένα από τα πιο δύσκολα ματς της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ που ήξερε πως το ματς στα Πηγάδια δεν έχει γυρισμό για αυτόν αν δεν κερδίσει. Το ότι αυτό συνέβη και με τη «βοήθεια» του Ζίβκοβιτς του έκανε απλά πιο εύκολη την δουλειά. Πήρε μια νίκη που διεκδίκησε από την αρχή ως ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκτός έδρας εμφανίσεις του.

Στα 50 επίσημα ματς που είχε καταγράψει μέχρι αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Σέρβος τερματοφύλακας είχε κερδίσει με το «σπαθί» του το δικαίωμα να συγκαταλέγεται στους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος μας. Συνεχίζοντας την παράδοση που έχει ο Πανόπουλος στην επιλογή παικτών με το Νο1 στην πλάτη όπως είχε συμβεί στο παρελθόν με τους Μπούτσεκ, Λοντίγκιν.

Και όλα αυτά για έναν τερματοφύλακα που σε αντίθεση με την προσφορά του αμείβεται μόλις με 85 χιλιάδες ετησίως ενώ ήρθε ως ελεύθερος στην Ξάνθη.

Ο Ζίβκοβιτς σε αυτό το διάστημα που βρίσκεται στη χώρα μας έχει προκαλέσει και σωστά το ενδιαφέρον σχεδόν όλων των μεγάλων ομάδων. Η κάκιστη παρουσία του στο ματς με τον ΠΑΟΚ ήρθε απλά να του χαλάσει ένα εντυπωσιακό σερί. Συμβαίνουν αυτά και στους καλύτερους. Άντε τώρα να έχεις την απαίτηση να μην δημιουργηθούν ψίθυροι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ