Δεν πέρασε ο νόμος της… ζούγκλας

Δεν πέρασε ο νόμος της… ζούγκλας

Επίθεση κατά πάντων από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Αντί για ευχαριστώ για τους τρεις χαρισμένους βαθμούς που επιστράφηκαν στον Δικέφαλο του Βορρά από την επιτροπή εφέσεων για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό, οι επικοινωνιολόγοι του ΠΑΟΚ βάζουν και τον Σκουτέρη στο «κάδρο».

Η Ελλάδα των Μάο Μάο έγραφε το πρωί ο Καίσαρης και δε χρειάστηκε παρά μερικές ώρες για να δικαιωθεί. Η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ χρειάστηκε τον χρόνο της, αλλά 42 μέρες μετά το ματς ΠΑΟΚ – ΑΕΚ που ουδέποτε ολοκληρώθηκε, έβγαλε την απόφασή της απορρίπτοντας την έφεση του ΠΑΟΚ, διατηρώντας δηλαδή τις ποινές που είχαν επιβληθεί πρωτόδικα.

Και όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές στη βορειότερη αφρικανική χώρα που λέγεται Ελλάδα, οι μη δικαιωθέντες από το «έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη» και τα υπόλοιπα κλισέ που μοίραζαν στο μεσοδιάστημα ωσάν σανό στο πόπολο, το έργο γύρισε σε φουλ επίθεση κατά πάντων.

Ετσι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μοίρασε την ανεπίσημη θέση της την οποία αναπαράγουν όλα τα μέσα ενημέρωσης της χώρας. Το εκπληκτικό είναι ότι η ανεπίσημη θέση ξεκινάει με το βαρυσήμαντο σχόλιο περί επικράτησης του στοχευμένου επικοινωνιακού τραμπουκισμού επί του δικαίου και του ηθικού! Εντάξει, η μπάλα χάθηκε από νωρίς.

Η μπούκα του κουμπουροφόρου προέδρου παρέα με τους μπράβους του και το ντου του τεχνικού διευθυντή στον διαιτητή, είναι προφανώς ό,τι πιο δίκαιο και ηθικό έχουμε συναντήσει σε αυτό το πρωτάθλημα.

Το παραλήρημα συνεχίζεται όμως, στην επίσημη – ανεπίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς αναφέρεται ότι «στερήθηκαν 9 βαθμοί» από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Προφανώς γίνεται αναφορά και στο ματς με τον Ολυμπιακό, το οποίο και στους τρεις βαθμούς της αθλητικής δικαιοσύνης κρίθηκε ότι δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ. Τόσο πρωτόδικα, όσο και στην έφεση (όπου μάλιστα μειώθηκε η ποινή του ΠΑΟΚ με τις νομικές ακροβασίες του Σκουτέρη, αλλά παρέμεινε η υπαιτιότητα), ενώ τίποτα δεν άλλαξε και στο διαιτητικό δικαστήριο.

Στη συνέχεια, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αναλόγως την απόφαση των δικαστών ακολουθεί και ανάλογη γραμμή, έριξε τα βέλη της στην κυβέρνηση! Συγκεκριμένα στόχος της ήταν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, οι οποίοι κατηγορούνται ότι άφησαν «την επιτροπή Εφέσεων εντελώς απροστάτευτη».

Παράλληλα δε θα μπορούσαν να τη γλιτώσουν και τα μέλη της επιτροπής, η οποία κατά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους εμπνευστές της επίσημης – ανεπίσημης θέσης, «δεν ξέφυγε από την παγίδα να δικάσει σκεπτόμενη «πολιτικά» και όχι με βάση τα πραγματικά περιστατικά».

Από την επικοινωνιακή καταιγίδα που οργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ελπίζοντας ότι θα έχει καλύτερη τύχη απ’ ότι το συλλαλητήριο που μάζεψε κοντά στις 3.000 κόσμου, δε θα μπορούσε να απουσιάζει και ο υιός Σαββίδη ο Instagrammer που πόσταρε μια φωτογραφία του χαμογελαστού Κοντονή συνοδευόμενο από emoticons… εμετού, προφανώς δείχνοντας τη διάθεση του νεαρού παράγοντα.

Ο δρόμος ως τον τελικό του Κυπέλλου και την εκδίκαση της υπόθεσης σε τρίτο βαθμό είναι μακρύς και είναι βέβαιο ότι το πάρτι των επικοινωνιολόγων του ελληνικού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί.

Αλλωστε η επίσημη – ανεπίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέληγε με την διαπίστωση ότι «η ασυλία που παρέχεται με τέτοιου είδους αποφάσεις σε διαιτητές και ομάδες άλλα να πράττουν, άλλα να λένε και άλλα να εννοούν είναι ένα δεδικασμένο που θα το βρουν όλοι μπροστά τους».

Προφανώς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προτιμούσαν ένα δεδικασμένο που θα επιτρέπει σε κουμπουροφόρους προέδρους να μπουκάρουν όποτε γουστάρουν στον αγωνιστικό χώρο παρέα με τους μπράβους τους, θα προτιμούσαν ένα δεδικασμένο που θα επιτρέπει σε τεχνικούς διευθυντές να την πέφτουν σε διαιτητές, θα προτιμούσαν γενικά να υπερίσχυε ο νόμος της ζούγκλας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ