Πρόβλημα και με τον Μάντζαρη

Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Κύμη, στο πρώτο δεκάλεπτο, σε μία προσπάθεια του για μπάσιμο, ο Βαγγέλης Μάντζαρης τραυματίστηκε. Συγκεκριμένα, υπέστη κάκωση πρώτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός στο μεγάλο δάχτυλο, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στην συνέχεια του παιχνιδιού. Την Δευτέρα , ο Έλληνας πλέι-μέικερ θα υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο για να διαπιστωθεί […]

Πρόβλημα και με τον Μάντζαρη | to10.gr

Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Κύμη, στο πρώτο δεκάλεπτο, σε μία προσπάθεια του για μπάσιμο, ο Βαγγέλης Μάντζαρης τραυματίστηκε. Συγκεκριμένα, υπέστη κάκωση πρώτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός στο μεγάλο δάχτυλο, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στην συνέχεια του παιχνιδιού.

Την Δευτέρα , ο Έλληνας πλέι-μέικερ θα υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του. “Ακόμα δεν ξέρουμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του”, δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σχολιάζοντας τα εξής στην συνέχεια: “Χτύπησε το μεγάλο του δάκτυλο πέφτοντας στο μπάσιμο που έκανε. Δεν μπορούσε να συνεχίσει. Θα δούμε… Δεν νομίζω πως είναι κάτι πολύ σοβαρό”.

Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι αμφίβολη η συμμετοχή του διεθνούς γκαρντ στο δύσκολο παιχνίδι με τη Μάλαγα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σπανούλης είναι ακόμα εκτός, όπως επίσης και οι Παπανικολάου, Τίλι.