Άρης : Έφυγε από τη ζωή ο Μενέλαος Χατζηγεωργίου

Άρης : Έφυγε από τη ζωή ο Μενέλαος Χατζηγεωργίου

Ο παλιός αθλητής και πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Μενέλαος Χατζηγεωργίου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών.

Ημέρα πένθους είναι η σημερινή (12/10) στην οικογένεια του Άρη καθώς ο Μενέλαος Χατζηγεωργίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών.

Ο Χατζηγεωργίου αγωνίστηκε στα τμήματα κολύμβησης, καλαθοσφαίρισης, υδατοσφαίρισης και στίβου ενώ στη συνέχεια υπήρξε παράγοντας αλλά και πρόεδρος του ΑΣ Άρης.

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μενέλαου Χατζηγεωργίου, που «έφυγε» από τη ζωή. Ο Μενέλαος Χατζηγεωργίου υπηρέτησε για δεκαετίες τον σύλλογο, καθώς υπήρξε αθλητής, αλλά και πρόεδρος των «κίτρινων», με πολύ μεγάλη προσφορά. Η οικογένεια του ΑΡΗ είναι σήμερα πιο φτωχή.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΑΣ Άρης: «Ημέρα πένθους είναι η σημερινή (12/10) για την οικογένεια του ΑΡΗ, αφού έφυγε από τη ζωή ο πρώην αθλητής και πρόεδρος του συλλόγου, Μενέλαος Χατζηγεωργίου. Ο Μενέλαος Χατζηγεωργίου πρόσφερε στον ΑΡΗ ως αθλητής της κολύμβησης, του μπάσκετ και του στίβου, αλλά και ως πρόεδρος του συλλόγου στη δεκαετία του ’70. Ήταν μία από τις εμβληματικές μορφές στην ιστορία του ΑΡΗ, η οικογένεια του οποίου από σήμερα είναι φτωχότερη.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για την απώλεια του Μενέλαου Χατζηγεωργίου και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ