Καταλανικό… μνημόνιο στον ΠΑΟ

Καταλανικό… μνημόνιο στον ΠΑΟ

Ποιος είδε τον Πασκουάλ και δεν τον φοβήθηκε! Ο Καταλανό φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να πάρει μέτρα μετά το διασυρμό του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη και άρχισε την… εφαρμογή τους. Αμέσως μόλις έφτασε η αποστολή από την Καταλωνία, τα ξημερώματα του Σαββάτου, κατευθύνθηκε αμέσως στο ΟΑΚΑ. Εκεί ο Πασκουάλ έβαλε σε βίντεο το ματς με τη […]

Ποιος είδε τον Πασκουάλ και δεν τον φοβήθηκε! Ο Καταλανό φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να πάρει μέτρα μετά το διασυρμό του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη και άρχισε την… εφαρμογή τους.

Αμέσως μόλις έφτασε η αποστολή από την Καταλωνία, τα ξημερώματα του Σαββάτου, κατευθύνθηκε αμέσως στο ΟΑΚΑ. Εκεί ο Πασκουάλ έβαλε σε βίντεο το ματς με τη Μπαρτσελόνα και έκανε έντονες παρατηρήσεις για δύο ώρες. Σταματούσε το βίντεο και φώναζε για τα λάθη των παικτών του.

Ακολούθως όρισε προπόνηση για το απόγευμα και μάλιστα κανονική. Σε φουλ ρυθμούς και όχι χαλάρωμα όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, δηλαδή μετά από ματς και ταξίδι.

Μάλιστα ορίστηκε νέα προπόνηση για το πρωϊ της Κυριακής παρά το γεγονός ότι στις 5μμ οι «πράσινοι» έχουν αγώνα, μια και υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ για την Α1.

Επίσης ακύρωσε το ρεπό της Δευτέρας βάζοντας έξτρα βίντεο και προπόνηση, ενώ σκοπεύει να ξανασυζητήσει με τη διοίκηση κάποια άρθρα του εσωτερικού κανονισμού ώστε να γίνει πιο αυστηρός.

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω Ινσταγκραμ ειρωνεύτηκε τους παίκτες της ομάδας του βάζοντας μια φωτογραφία πασίγνωστου κλαμπ της ιεράς Οδού, το οποίο… προτιμούν πολύ συχνά οι «πράσινοι» και έγραψε: «όλα καλά… πάμε για κανά ποτάκι;»

Όταν ένας φίλαθλος δε του επεσήμανε πως για τα αγωνιστικά προβλήματα δεν είναι το πρόβλημα οι έξοδοι των παικτών, απάντησε: «είναι η ρίζα του προβλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ