Τρομερό αφιέρωμα της EuroLeague στον Ίβκοβιτς (vid)

Οι άνθρωποι της Euroleague ετοίμασαν ένα εκπληκτικό βίντεο-αφιέρωμα στον Ντούσαν Ίβκοβιτς προκειμένου να τον τιμήσει για την ανυπέρβλητη προσφορά του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πέρασε σχεδόν ένας μήνας μετά το φιλικό που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός προς τιμήν του αγαπημένου του “Ντούντα” στο ΣΕΦ στο επίσημο “αντίο” του. Η Euroleague ήταν παρούσα στο Φαληρικό κλειστό και δημιούργησε […]

Τρομερό αφιέρωμα της EuroLeague στον Ίβκοβιτς (vid) | to10.gr

Οι άνθρωποι της Euroleague ετοίμασαν ένα εκπληκτικό βίντεο-αφιέρωμα στον Ντούσαν Ίβκοβιτς προκειμένου να τον τιμήσει για την ανυπέρβλητη προσφορά του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας μετά το φιλικό που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός προς τιμήν του αγαπημένου του “Ντούντα” στο ΣΕΦ στο επίσημο “αντίο” του. Η Euroleague ήταν παρούσα στο Φαληρικό κλειστό και δημιούργησε ένα θεσπέσιο βίντεο, στο οποίο αρκετοί παίκτες και προπονητές μιλούν για τον Ίβκοβιτς και το τεράστιο έργο του στους πάγκους των ομάδων που προπόνησε.

Ο λόγος για τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης, Βασίλης Σπανούλης, Γιάννης Σφαιρόπουλος, και άλλοι, οι οποίοι συναναστρέφονταν του είτε ως παίκτες είτε ως προπονητές.

Δείτε το απίστευτο βίντεο: