Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Ο Φάρος ανακοίνωσε τις τιμές και τους τρόπους διάθεσης για τον αγώνα με το «τριφύλλι».

Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό | to10.gr

Αρκετό κόσμο στο γήπεδο για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό περιμένει ο Φάρος, ο οποίος σήμερα ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων καθώς τους τρόπους που θα διατεθούν αυτά στο κοινό της Λάρισας, το οποίο αναμένεται να κατακλύσει το γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«Την Κυριακή στις 22 Οκτωβρίου και ώρα 5 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Νεάπολης, ο αγώνας του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη. Οι φίλαθλοί μας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας μας για να προμηθεύονται τα εισιτήριο τους, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 256030). 

Ώρες λειτουργίας των γραφείων, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. – 2μ.μ. και 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. και Σάββατο 10 μ.μ. – 2 μ.μ. 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 
– 10 ΕΥΡΩ 
– 15 ΕΥΡΩ 
– 20 ΕΥΡΩ 

Υπενθυμίζεται ότι: 
– Όσοι φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, μπορούν με την προσκόμιση του αποκόμματος να αποκτήσουν εισιτήριο για το ματς με τον Παναθηναϊκό στην τιμή μόλις των 5 ευρώ, παρακολουθώντας τον αγώνα ακριβώς από την ίδια θέση. 
– Επίσης, ενημερώνουμε ότι αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας. 
– Όσοι έχουν αποκτήσει ήδη εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία μας προκειμένου να παραλάβουν την κάρτα εισόδου τους στο γήπεδο (ισχύει για όσους δεν την έχουν λάβει ακόμη)».