Αποκαλύψεις Βεζένκοφ από τη Σύρο (vid)

Αποκαλύψεις Βεζένκοφ από τη Σύρο (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για το τουρνουά στη Σύρο, για τον Γιώργο Πρίντεζη, αλλά και για το μέλλον του.

Η υπόθεση για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της, με τις εξελίξεις να αναμένονται σύντομα ώστε να μάθουμε αν οι Σακραμέντο Κινγκς θα θελήσουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον Βούλγαρο φόργουορντ ή θα τον αφήσουν στον Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος παίκτης βρέθηκε στη Σύρο και το τουρνουά που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης και σε δηλώσεις του ανέφερε πως ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, χωρίς να αποκαλύψει κάτι περισσότερο, ενώ φυσικά στάθηκε και στον πολύ καλό του φίλο και πρώην αρχηγό των Ερυθρόλευκων.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Σάσα Βεζένκοφ:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, αλλά χωρίς ομαδικές επιτυχίες δεν θα γινόταν τίποτα. Ευχαριστώ την ομάδα μου και όλους τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί. Σίγουρα, όπως κλείσαμε τη σεζόν ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο, αλλά το έχουμε αφήσει πίσω μας και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη.

Είμαστε εδώ για τον Γιώργο. Ας περάσουμε καλά. Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο. Ήρθα να περάσω καλά, να δω τους φίλους μου. Ελπίζω όλος κόσμος να περάσει καλά.

Είναι πάρα πολύ όμορφο που βλέπουμε κόσμο στις εξέδρες και είναι γεμάτο το γήπεδο. Βλέπουμε μικρά παιδιά, το αγωνιστικό είναι το λιγότερο. Βλέπουμε φίλους που έχουμε να δούμε καιρό και πραγματικά νιώθω και εγώ πάρα πολύ όμορφα που είμαι και εγώ μέλος αυτής της γιορτής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ