Ξανά στην «Σκουάντρα Ατζούρα» ο Τζεντίλε

Ξανά στην «Σκουάντρα Ατζούρα» ο Τζεντίλε

Ο Ιταλός φόργουορντ που είχε να κληθεί για περισσότερο από ένα χρόνο στην Εθνική της χώρας του λόγω της κακής του αγωνιστικής κατάστασης, αναμένεται να κάνει την επανεμφάνιση του αφού κλήθηκε από τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό της ομάδας, Ρομέο Σακέτι. Ο ιδιόρρυθμος 25χρονος που τα τελευταία χρόνια παρουσίασε ραγδαία πτώση στην απόδοσή του έφυγε από […]

Ο Ιταλός φόργουορντ που είχε να κληθεί για περισσότερο από ένα χρόνο στην Εθνική της χώρας του λόγω της κακής του αγωνιστικής κατάστασης, αναμένεται να κάνει την επανεμφάνιση του αφού κλήθηκε από τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό της ομάδας, Ρομέο Σακέτι.

Ο ιδιόρρυθμος 25χρονος που τα τελευταία χρόνια παρουσίασε ραγδαία πτώση στην απόδοσή του έφυγε από την Αρμάνι και πέρασε χωρίς να… ακουμπήσει από Παναθηναϊκό και Χαποέλ Ιερουσαλήμ. Φέτος επανεμφανίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Μπολόνια και δείχνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ρομέο Φακέτι.

Σύμφωνα λοιπόν με το έγκυρο μπασκετικό σάιτ “sportando” ο Τζεντίλε αναμένεται να είναι ένα από τα 24 άτομα της προεπιλογής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνουν τον ερχόμενο Νοέμβριο μαζί με τους επίσης «κομμένους» από τον Μεσίνα Μάρκο Γκιούρι, Σιμόνε Φοντέκιο και Αβουντού Αμπάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ