Συντετριμμένοι Θανάσης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος (pics)

Συγκλονιστικές εικόνες εκτυλίχθηκαν μόλις έφτασαν στη Μητρόπολη Αθηνών ο Θανάσης και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να αποχαιρετήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Συντετριμμένοι Θανάσης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος (pics) | to10.gr

Ο Θανάσης και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο του, Παύλο. Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν συγκλονιστικές με τους δύο άνδρες να ξεσπούν σε κλάματα και τον κόσμο να χειροκροτά.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εμφανώς καταβεβλημένος λύγισε και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του για την απώλεια του αδερφού του, με τον κόσμο να σπεύδει να τον αγκαλιάσει και να του συμπαρασταθεί.

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών συνοδευόμενος από την οικογένεια του. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν εμφανώς συντετριμμένος, αγκαλιά με τη μητέρα του και σύζυγο του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δέσποινα, και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο που παραβρέθηκε στο χώρο για το λαϊκό προσκύνημα.

Το κοινό φώναξε ρυθμικά «Παναθηναϊκός» και εν συνεχεία τραγουδούσε συνθήματα, ενώ μεταφερόταν η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης.