0/2 για την Χαποέλ του Κατσικάρη

Η Χαποέλ Ιερουσαλήμ, συνεχίζει τη κακή της πορεία στο Eurocup, χάνοντας αυτή τη φορά από την Μπουντούτζνοστ εντός έδρας με 86-81. Τίποτα δεν πήγε καλά για την ομάδα του Έλληνα πρώην ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής. Τα τρίποντα δεν μπήκαν (5/22), παίκτες κλειδιά όπως οι Περπέρογλου και  Τζέρελς δεν τράβηξαν και έμεινε μόνοι τους οι Ντάισον […]

0/2 για την Χαποέλ του Κατσικάρη | to10.gr

Η Χαποέλ Ιερουσαλήμ, συνεχίζει τη κακή της πορεία στο Eurocup, χάνοντας αυτή τη φορά από την Μπουντούτζνοστ εντός έδρας με 86-81.

Τίποτα δεν πήγε καλά για την ομάδα του Έλληνα πρώην ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής. Τα τρίποντα δεν μπήκαν (5/22), παίκτες κλειδιά όπως οι Περπέρογλου και  Τζέρελς δεν τράβηξαν και έμεινε μόνοι τους οι Ντάισον και Όμιτς  να παλεύουν με τα… θηρία.

Οι Ισραηλινοί που έφταναν να χάνουν με 16 πόντους στο 24’ (56-40) με μια μεγάλη αντεπίθεση κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με μόλις τρία λεπτά να απομένουν στην αναμέτρηση (75-75). Η κούραση όμως από την υπερπροσπάθεια βάρυνε όμως τα πόδια των γηπεδούχων που δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στο κρίσιμο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης.