Κακιούζης : Παρελθόν από την ΑΕΚ

Κακιούζης : Παρελθόν από την ΑΕΚ

Τέλος από τη θέση του υπεύθυνου του τμήματος scouting της ΑΕΚ ο Μιχάλης Κακιούζης, καθώς οι εισηγήσεις του δεν είχαν γίνει αποδεκτές από τον εκάστοτε προπονητή.

Παρελθόν από το πόσο του υπεύθυνου scouting της ΑΕΚ, αποτελεί ο Μιχάλης Κακιούζης, o οποίος σύμφωνα με πληροφορίες παραιτήθηκε. Ο άλλοτε παίκτης της Ενωσης, που είχε επιστρέψει πριν από περίπου ένα χρόνο, είδε τη συνεργασία του με την ομάδα να μην εξελίσσεται όπως εκείνος περίμενε.

Όπως προκύπτει, ο Κακιούζης είδε τις εισηγήσεις του να μην λαμβάνονται υπόψιν το περασμένο καλοκαίρι ούτε από την ομάδα, ούτε από το τότε προπονητικό επιτελείο

Ο πρώτος έχει να κάνει με τη μεταγραφική λίστα που παρέδωσε στους ανθρώπους της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι, η οποία δεν εκτιμήθηκε, με το -τότε- προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ (Μανωλόπουλος).

Κάτι ανάλογο συνέβη και τώρα στη νέα κατάσταση με την επιστροφή στην τεχνική ηγεσία του Ντράγκαν Σάκοτα, καθώς ο Κακιούζης δεν είχε ενεργό ρόλο, ούτε ανέλαβε άλλο πόστο.

Έτσι οι δύο πλευρές χώρισαν, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να του τονίζει ότι η πόρτα της ΑΕΚ θα είναι ανοιχτή για πιθανή συνεργασία στο μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ