Αγώνας δρόμου για Μάντζαρη

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στάθηκε άτυχος στη χθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κύμη, καθώς υπέστη κάκωση πρώτου μεταταρσίου άκρου ποδός και, ως εκ τούτου, θα ακολουθήσει αγωγή. Η συμμετοχή του, δε, στο παιχνίδι των Πειραιωτών με τη Μάλαγα στο ΣΕΦ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Η ανακοίνωση της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ: “Ο Βαγγέλης Μάντζαρης […]

Αγώνας δρόμου για Μάντζαρη | to10.gr

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στάθηκε άτυχος στη χθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κύμη, καθώς υπέστη κάκωση πρώτου μεταταρσίου άκρου ποδός και, ως εκ τούτου, θα ακολουθήσει αγωγή. Η συμμετοχή του, δε, στο παιχνίδι των Πειραιωτών με τη Μάλαγα στο ΣΕΦ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Η ανακοίνωση της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ:

“Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ελέγχθηκε με αξονική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, η οποία επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση. Ο διεθνής γκαρντ δεν έχει υποστεί κάποιο κάταγμα, αλλά κάκωση πρώτου μεταταρσίου άκρου ποδός κι ήδη ακολουθεί αγωγή.

Η συμμετοχή του στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με αντίπαλο την Ουνικάχα Μάλαγα, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή“.