Α2 : Βήμα ανόδου για Απόλλωνα Πάτρας

Α2 : Βήμα ανόδου για Απόλλωνα Πάτρας

Ο Απόλλων Π. νίκησε τον Ηρακλή και πήρε την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ της Α2, αλλά περιμένει ακόμα τον αντίπαλο. Ποιες ομάδες υποβιβάζονται.

Παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και την αναστάτωση που προκλήθηκε πριν από λίγες μέρες με την παραίτηση του προπονητή, Νίκου Οικονόμου, ο Απόλλων Πατρών έκανε επίδειξη του χαρακτήρα του κι ένα σημαντικό βήμα για την επιστροφή του στην Α1. Νίκησε εντός έδρας τον Ηρακλή με 74-64 και με 3-1 νίκες προκρίθηκε στον τελικό των πλέι οφ της Α2, που δίνει ένα ακόμα εισιτήριο (μετά από αυτό που έχει ήδη πάρει το Περιστέρι) για την Α1.

Ο αντίπαλος του Απόλλωνα στον τελικό δεν είναι ακόμα γνωστός, διότι ο Εθνικός ανθίσταται ακόμα στο φαβορί Χολαργό. Η ομάδα του Πειραιά νίκησε εντός έδρας με 81-74, ισοφάρισε 2-2 και η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί πλέον στον πέμπτο αγώνα της σειράς, που θα γίνει στον Χολαργό.

Σε ό,τι αφορά τα πλέι άουτ της Α2, οριστικοποιήθηκε ο υποβιβασμός στη Β’ Εθνική του Αρκαδικού και του Παπάγου.

Ο Αρκαδικός έχασε στην Τρίπολη από το Ψυχικό με 82-66, έχασε και τη σειρά με 3-1 και πέφτει.

Ο Παπάγος έχασε κι αυτός στην έδρα του από το Μαρούσι με 74-72 και με συνολικό σκορ 1-3 στη σειρά αποχαιρετά επίσης την κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ