ΜακΛίν: «Η σκέψη μας μόνο στα Τρίκαλα»

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν άφησε στην άκρη τον τελικό με την ΑΕΚ και τόνισε ότι το προέχει το ματς του πρωταθλήματος.

ΜακΛίν: «Η σκέψη μας μόνο στα Τρίκαλα» | to10.gr

Μοιραία η σκέψη όλων των οπαδών του Ολυμπιακού πηγαίνει στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 17 Φεβρουαρίου στα Δύο Αοράκια.  Από την μεριά των Πειραιωτών όμως προέχει το ματς με τα Τρίκαλα στο πρωτάθλημα.  Κάτι που έγραψε στο μπλογκ του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Τζαμέλ ΜακΛίν.

Ο Αμερικανός σέντερ υποστήριξε πως:

«Το μυαλό μας μόνο στα Τρίκαλα

Η προηγούμενη εβδομάδα σε ό,τι αφορά τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, εξελίχθηκε ιδανικά. Η νίκη μας επί της Ρεάλ Μαδρίτης μας επέτρεψε α) να καλύψουμε λίγο έδαφος που χάσαμε με τις ήττες που κάναμε τον Γενάρη και β) να επιστρέψουμε στις εκτός έδρας νίκες μετά από καιρό. Δύο στοιχεία που μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα ψυχολογικά, αλλά και από βαθμολογικής απόψεως.

Πλέον, όμως, το ματς με τη Ρεάλ ανήκει στο παρελθόν. Όπως και ο τελικός με την ΑΕΚ ανήκει στο μέλλον. Μπροστά μας έχουμε τώρα το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς αυτή τη στιγμή. Πρέπει να σεβαστούμε τους αντιπάλους μας, τους εαυτούς μας και να αντιμετωπίσουμε το ματς με τη δέουσα σοβαρότητα ώστε να αποδώσουμε το μπάσκετ που θέλουμε και μπορούμε.

Οι αντίπαλοι μας βρίσκονται στην τελευταία θέση και αυτό τους κάνει “διψασμένους” για μια νίκη που θα τους βγάλει από την ουρά της βαθμολογίας. Εμείς από τη μεριά μας, πρέπει, όπως είπα και νωρίτερα, να είμαστε σοβαροί και για 40 λεπτά να δείξουμε συγκέντρωση και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο».