Φλιώνης : «Καμία δεύτερη σκέψη, μόνο νίκη»

Όσα έγραψε ο γκαρντ του Άρη για το σημαντικό παιχνίδι με το Λαύριο στο Nick Galis Hall.

Φλιώνης : «Καμία δεύτερη σκέψη, μόνο νίκη» | to10.gr

Ένας κομβικής σημασίας παιχνίδι για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, δίνει την Τετάρτη (14/2, 16:00 – ERTPLAY 1, ΕΡΤ1 Basket League Show) ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται το Λαύριο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Δημήτρης Φλιώνης μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι ο αυτοκράτορας δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του παρά τη νίκη, την οποία θέλει να κάνει δώρο στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Νίκη για να ανακάμψουμε

Ο εντός έδρας αγώνας με το Λαύριο που ακολουθεί είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός για εμάς για βαθμολογικούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Το Λαύριο είναι η μεγαλύτερη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα και βρίσκεται στη τρίτη θέση της βαθμολογίας, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική πορεία με πολύ καλές εμφανίσεις, τόσο μέσα στην έδρα του όσο και μακριά απ’ αυτή. Είναι μια ‘δεμένη’ ομάδα, η οποία ξέρει τι θέλει και τι της ταιριάζει αγωνιστικά και στηρίζεται πολύ στους Αμερικανούς, που έχει στο ρόστερ της και στις ατομικές τους ικανότητες.

Εμείς έχουμε πλέον ένα παιχνίδι την εβδομάδα κι αυτό σημαίνει ότι έχουμε χρόνο για να προπονηθούμε και να προετοιμαστούμε καλύτερα. Δεν πρέπει κανείς μας να έχει δεύτερες σκέψεις, πλην του πως θα κερδίσουμε κι ο καθένας να δώσει τον καλύτερο του εαυτό γι’ αυτόν το σκοπό.

Ξέρουμε ότι θα έρθει πολύς κόσμος στο γήπεδο και θέλουμε να του δώσουμε χαρά. Οι μέρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερες και περίεργες, γι’ αυτό μια νίκη είναι ό, τι πρέπει για να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια πιο δυνατά και να ανακάμψουμε».